کد خبر:۲۳۸۹۹۰
هاشمی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت برخورد نامادرانه با وزارت ورزش داشت/ تامین ارز مرجع مهم‌تر از کمبود فشنگ است

رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: متأسفانه دولت برخورد نامادرانه با وزارت ورزش داشت و این وزارتخانه را تحمیلی می‌دانست.

سیدمهدی هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص مشکل تأمین فشنگ برای تیم ملی و تولید آن در داخل کشور گفت: فشنگ انواع مختلفی دارد که برخی از آنها برای تمرین تیم ملی، تیم‌های دسته 2 و آموزش در باشگاه‌ها استفاده می‌شود و برخی از آنها نیز در مسابقات مورد استفاده قرار می‌گیرد.


وی در ادامه افزود: در بحث تأمین فشنگ برای مسابقات پیش‌بینی خرید از خارج از کشور را داشتیم؛ چون تولیدات داخل جوابگوی این بخش نبود، به‌ همین دلیل با وزارت دفاع هماهنگ کردیم و قرار شد تا زمانی که حداقل‌های لازم از طریق مراجع استاندارد و حرفه‌ای تأیید نشده،‌ فشنگ در سطح قهرمانی برای تیم ملی تأمین شود.


رئیس فدراسیون تیراندازی یادآور شد:‌ فشنگ داخلی تا زمانی که به استانداردها دست یابد، در بخش آموزش و ترویجی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

 

هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا تحریم‌ها در تأمین‌ فشنگ تأثیرگذار بوده است، گفت: تحریم مشکل اصلی ما نیست و بحث تأمین ارز مرجع و مبادله‌ای موضوع مهم‌تری برای ورزش تیراندازی و کل ورزش محسوب می‌شود.


وی تصریح کرد: کشور ما بیش از 30 سال است که با تحریم روبروست، ولی هیچ کمبودی در آن وجود ندارد؛ ما تنها برای اردوها که 50 درصد آن داخل کشور و 50 درصد آن خارج از کشور برگزار می گردد، مشکل داشتیم که بزودی مرتفع می‌شود.


رئیس فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: مشکل تأمین فشنگ برای کوتاه مدت است، بنابراین برای دو سال آینده به تولید استاندارد می‌رسیم و صادارت را به کشورهای منطقه آغاز می‌کنیم.


هاشمی در پاسخ به این سوال که مشکلات موجود در تأمین فشنگ و ارز مرجع تا چند حد تیراندازی را از هدف اصلی خود یعنی حضوری موفق در بازی‌های آسیایی دور کرده است، گفت: این مسائل برای ما مشکل ایجاد می‌کند، ولی مشکلات آن اساسی و عمده نیست و ما را در بحران قرار نمی‌دهد.


وی در خصوص عملکرد وزارت ورزش در دولت دهم نیز گفت: ما در این خصوص باید دو بخش را در نظر بگیریم؛ یک، شخص وزیر و دو، موضوع وزارتخانه و دولت؛ متأسفانه دولت برخورد نامادری با وزارت ورزش دارد؛ چرا که آن را تحمیلی می‌داند و آن‌طور که باید مورد حمایت قرار نمی دهد.


رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص عملکرد وزیر ورزش نیز گفت: عباسی به لحاظ تجربه وسابقه‌ای که داشت، فرد وزین و توانمندی برای اداره وزارت ورزش بود، ولی ستاد ورزش کشور ستادی نبود که با او همکاری کند و از این بابت هم دچار ضعف بود.


هاشمی خاطرنشان کرد: اکنون به پایان دوره دولت دهم رسیده ایم و وزارتخانه ورزش در دولت یازدهم باید حرکت اساسی خود را آغاز کند؛ با توجه به اینکه ما در سال 92 تغییرات اساسی در ورزش کشور یعنی در کمیته ملی المپیک و در سطح عالی و میانی ورزش داریم، باید عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مريم السادات طبسي
-
۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷
عقب ماندگي؟
گويا شما در خوابيد و اينهمه موفقيتهاي ورزشي ما در واليبال، وزنه برداري، فوتبال، بسکتبال، کشتي و نتايج خوبمون در المپيک رو نديده ايد...

خيلي جالبه...
حتي همين ورزش رو که اينقدر موفقيتهاي غرور آميز توش داشتيم بايد يه جوري زير سوال ببريد تا اثبات کنيد احمدي نژاد بده!

به قول رهبري انصاف هم خوب چيزيه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار