باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» حامد ترابی؛ ماندن یا نماندن هاشمی بستگی به عواملی دارد. عواملی که شاید باعثش خودش بوده،خواهد بود یا نه.
نه از بابت اینکه احتمال دارد از اطرافیان خودش بوده و در جهت تحریک بر آمده باشند یا اینکه از اطرافیان خارج نشین که از هر کسی و هر چیزی حتی افرادی که کارنامه پر رنگی در انقلاب داشته اند به عنوان طعمه استفاده می کنند و در پایان نتیجه هر چه که باشد باز هم جای می خوابند که آب از زیرشان نگذرد؛ چرا که از اول تاریخ هم به همین شکل بوده، مانندهای زیادی وجود دارد برای برشمردن از جمله عوامل فتنه 88 که افراد سرشناس و پر ادعا هم در برابرشان کم آورده و سر تعظیم مقابل آمریکا و ایادی غرب پایین آوردند و دین، شرافت و وطن فروشی را به حد اعلاء رسانده و به حراج گذاشتند و در مقابل هم بعد از حمایت های مقطعی از طرف غرب به مهره سوخته تبدیل شدند تا جایی که رسانه هایی که حمایتشان می کردند، بعد از مدتی سئوال چرا عوامل فتنه را اعدام نمی کنند را سر دادند تا شاید بتوانند از این طریق داخل را متشنج کنند، انشاءا... که آقای هاشمی فریب این دسته را نخورده باشند.
حال باید ببینیم هاشمی در تقابل با گفتمان انقلاب اسلامی که از دید خیلی ها این بار بر دوش دبیر شورای عالی امنیت ملی آقای جلیلی است، می توان پیروز از رقابت بیرون بیاید یا نه.
آیا هاشمی در پایان بر سر عرصه انتخابات در شرایطی که جلیلی باقی بماند، می ماند یا نه.
یک دید از نماندن هاشمی در پایان و کناره کشیدن به سود روحانی است؛ چرا که هاشمی دلش نمی خواهد بار دیگر مانند سال 84 شکست را بپذیرد و شکستی به شکست های سال های نه چندان دورش افزوده شود؛ چرا که اگر بار دیگر این امر صورت پذیرد، از دید سیاسی هاشمی با مرگ سیاسی رو به رو می شود و از سوی دیگر اگر به رقابت با جلیلی تن دهد، احتمال روبه رو شدنش با شکست بالاست.
دیدگاه دوم هم بدین صورت است که هاشمی صرفا برای جمع آوری رای به سود روحانی پای به عرصه انتخابات گذاشته است و در آخرین لحظات با کناره کشی از عرصه رقابت طرفداران خود را تشویق و ترغیب به حمایت از حسن روحانی کاندیدای مورد حمایتش سوق دهد.
دیدگاهی هم بر ماندن هاشمی به شرط کنار کشیدن جلیلی از عرصه انتخابات به سود کاندید ائتلافی احتمالی مورد نظرش است که در این صورت احتمال ماندن هاشمی بسیار زیاد است؛ چرا که شاید بر کاندیدهای دیگر پیروز شود و بار دیگر پست ریاست جمهوری را در دست بگیرد؛ البته به شرطی که اصولگرایان منهای جلیلی هم به ائتلاف و یک شخص واحد نرسند.
در پایان به کلمه هاشمی نمی ماند، می رسم به دلیل اینکه قبل از اعلام کاندیداتوریش می توان به خیلی از نزدیکان خانوادگی،حزبی و کاریش اشاره ای بکنیم که از نیامدن هاشمی سخن می گفتند و از همه مهمتر غافل گیری رسانه های خارج نشین و معاند نظام از کاندیداتوری هاشمی است.
با نگاهی کوتاه به این رسانه ها به این نتیجه می توان رسید حال باید منتظر ماند و دید که آیا اختلاف در جبهه انقلابیون و یا اصلاح طلبان صورت می پذیرد یا نه.