به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدرضا باهنر امشب در جمع خبرنگاران در خصوص نقاط ضعف و قدرت دولت نهم و دهم اظهار کرد: دولت در مساله احیای شعار های انقلابی و نظام و برگشت به اصول اول انقلاب و نیز در زمینه خدمت رسانی و ساده زیستی و عدالت خواهی برای تامین عدالت اجتماعی همت زیادی کرد، ولی از ساختارهای حکومتی استفاده نکرد و حتی برخی از آن ها را از بین برد از جمله اینکه شورای صادرات غیر نفتی و نیز سازمان برنامه و بودجه را تحلیل کرد.
وی ادامه داد: نداشتن سیاست های راهبردی نسبت به سطح عمومی قیمت ها، نرخ بیکاری و توزیع ثروت و تکیه بر سیاست حل مساله و همچنین عدم اهمیت به خرد جمعی و تصمیم گیری های فردی و در مجموع فعال نبودن دیپلماسی رسمی در جهت منافع کشور از دیگر نقاط ضعف دولت احمدی نژاد است.
بنده شعاری ندارم که بخواهم عملیاتی کنم
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه کاندیداهای اصول گرا بایستی به تعهدات خود وفادار بمانند اذعان کرد: بنده شعاری ندارم که بخواهم آن را اجرایی کنم بلکه بیشتر به دنبال ارائه برنامه هستم و به مردم نیز توصیه می کنم که اگرنامزدهای انتخاباتی برنامه ای ارائه می دهند آن را با کارنامه کاندیداتورها باید مقایسه کنند.
باهنر در ارائه راه حل در خصوص رفع مشکلات اقتصادی موجود و تورم خاطر نشان کرد: مشکلات اقتصادی در سطوح مختلف وجود دارد از جمله تورم و بیکاری در سطح خانواده و بنگاه ها، که مشکل موجود در سطح بنگاه ها ی تولیدی و خدماتی عوامل تولید است چرا که سرمایه در گردش، مواد اولیه و بازار مصرف به دلیل گردش فروش کاهش یافته و چنانچه این مشکل حل شود مشکلات بیکاری در سطح خانوارها را نیز تا حدودی حل می کند و در سطح رقابت ها سطح عمومی قیمت ها نیز کاهش می یابد.
وی ناکارآمدی در دستگاه های پولی و مالی و نیزتحریم ها را از ریشه های تورم عنوان کرد و افزود: رشد بی رویه نقدینگی و هزینه های بالای دولت بخشی از علت گرانی ها است و دولت باید طبق اصول اقتصادی نقدینگی رابه سمت تولید هدایت کند و به بنگاه های تولیدی عنایت ویژه داشته باشد و اگر دولت قانون هدفمندی یارانه ها را کامل انجام می داد دچار مشکلات فعلی اقتصادی نبودیم.
همه اصلاح طلبان را نمی توان به چوبه فتنه 88 بست
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص موضع خود نسبت به فتنه 88 بیان کرد: عده ای در کشور به دلیل زیاده خواهی و ترجیح منافع شخصی، نظام را متهم به اتهامات خلاف واقع کردند ولی همه اصلاح طلبان را نمی توان متهم به ایجاد این فتنه کرد چرا که عده ای از آنان به نظام علاقه مند هستند و جریان انحرافی را نیز به عنوان یک جریان تاثیر گذار قبول ندارم.
وی یادآور شد: هاشمی رفسنجانی به عنوان کاندیدا در انتخابات شرکت نمی کند بلکه جریان را هدایت می کند و به صلاح ایشان هم نیست که کاندید انتخاباتی شود ولی اگرهم حضور پیدا کنند بنده کناره گیری نمی کنم و تنها چیزی که تغییر می کند این است که آرایش رقابتی عوض می شود و ائتلافات اصولگرایی نیز باید رسمی و جدی تر باشد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه هزینه زیاد در تبلیغات برای ریاست جمهوری رای نمی سازد عنوان کرد: اگر کسی بخواهد کاندیدای مجلس شود 100 میلیون تومان باید برای تبلیغات هزینه کند که یا باید برای این کار به بیت المال دست اندازی کند و یا از عده ای پول بگیرد و وام دار آن ها شود و این از مسائلی است که حاکمیت باید آن را حل کند ولی در انتخابات ریاست جمهوری چون تعداد نامزدها کم است و از طرفی رسانه ملی با برنامه های خود می تواند به خوبی از آن ها تبلیغ کند دیگر نیازی به چاپ پوستر و دادن ناهار و شام و صرف هزینه های زیاد برای تبلیغات نیست.
باهنر در پایان گفت: ما از کاندیدای اصلاح طلب و انحرافی حمایت نمی کنیم ولی حاضر به مذاکره با تمام جریانات هستیم و همچنین از بین اصولگرایان دعوت به عمل می آوریم.