کد خبر:۲۴۰۱۳۸

«ری‌پوبلیکا» بزرگترین کنفرانس Web 2.0 با اهالی «خاکی» اینترنت

کنفرانس ری‌پوبلیکا در مدت چند سال به بزرگترین کنفرانس Web 2.0 در آلمان تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، کنفرانس ری‌پوبلیکا در مدت چند سال به بزرگترین کنفرانس Web 2.0 در آلمان تبدیل شده است. حال این کنفرانس در راه تبدیل شدن به جاذبه‌ای برای بلاگرها، فعالان آنلاین و پژوهشگران سراسر جهان است.

 

روز دوشنبه (6 مه/ 16 اردیبهشت) جنب و جوش زیادی در محوطه برگزاری کنفرانس دیده می‌شود. اهالی اینترنت با لپ‌تاپ از یک سالن به سالن دیگری می‌روند. تعدادی در هوای نیمه ابری برلین بر روی زمین محوطه کنفرانس ری‌پوبلیکا دور هم نشسته‌اند، گروهی در حال چت کردن و چند نفر هم در حال چک کردن ایمیل هستند.

 

ری‌پوبلیکا اصلا شباهتی به یک کنفرانس خشک ندارد. آدم‌هایی با کت و شلوار در آن کمتر دیده می‌شوند، تیپ‌‌ها همه جوان و به اصطلاح خاکی هستند.

 

آنچه که این نسل را به هم پیوند می‌دهد این است که آنها نه تنها «با اینترنت»، بلکه «در اینترنت» زندگی می‌کنند. در سال 2009 تغییرات در سیستم رسانه‌ها موضوع محوری کنفرانس بود که در آن 1500 نفر شرکت کردند.

 

یک سال بعد 2500 نفر به موضوع «امکانات و مشکلات اینترنت» علاقه نشان دادند و «جف جارویس» متفکر مشهور آمریکایی جهان مجازی به موضوع «حریم خصوصی» در اینترنت پرداخت.

 

یکی دیگر از میهمانان دائمی کنفرانس، ساشا لوبو، بلاگر معروف آلمانی است. او در سال 2011 تئوری «توفان لجن» که به گفته خود 35 بار در آن گرفتار شده است را عنوان کرد. منظور او از «توفان لجن» کامنت‌های تند و توهین آمیزی است که تنها با انتشار یک پُست در اینترنت به‌وجود می‌آید.

 

در همه این سال‌ها، کنفرانس به موضوعاتی چون، امنیت در شبکه، کپی ‌رایت، فیلترینگ، کمپین در شبکه توجه ویژه‌ای داشته است. کنفرانس ری‌پوبلیکا در کمتر از چند سال به یکی از مهمترین تجمع‌های اهالی اینترنت در آلمان تبدیل شد.

 

حالا دیگر تنها بلاگر‌ها و فعالین دنیای مجازی از سراسر جهان نیستند که به کنفرانس می‌آیند، بلکه سیاستمداران و مدیران ارشد اقتصادی نیز در میان سخنرانان هستند و یا اینکه برای آشنایی با روند‌ها و بحث‌ها به جمع فعالان وب پیوسته‌اند.

 

زندگی در دنیای مجازی تغییرات پرشتاب بیش از 5 هزار نفر برای شرکت در کنفرانس ری‌پوبلیکا 2013 ثبت نام کرد‌ه‌اند.

 

امسال برای سه روز 200 ساعت برنامه تدارک دیده شده و 350 سخنران از سراسر دنیا به موضوع «In/Side/Out» و اینکه «در کجای دنیای مجازی ایستاده‌ایم» می‌پردازند.

 

جایگاه انسان در شبکه‌های اجتماعی، وبلاگستان و فعالیت در شبکه مجازی تنها قسمتی از موضوع محوری کنفرانس را تشکیل می‌دهند، کنفرانس re:publica در سال 2007 متولد شد.

 

در ماه آوریل آن سال به دعوت مارکوس بکدال و جانی هویسلر، دو وبلاگ‌نویس جوان، بیش از 700 فعال اینترنت در برلین گردهم آمدند تا در مورد موضوعاتی همچون اینترنت و سیاست، رسانه‌ها و فرهنگ با هم به بحث و گفت‌و‌گو بپردازند. اولین کنفرانس با موضوع محوری «زندگی در شبکه» برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
-
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵
به نظر ميرسه بايد خيلي هيجان انگيز باشه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار