کد خبر:۲۴۰۴۱۰
مدیرعامل سهاجیسا خبر داد:

ورود چهار قرص گیاهی جدید به بازار تا پایان امسال

مدیرعامل سهاجیسا از تولید انبوه چهارنوع قرص گیاهی جدید، ورود دو پماد ویژه ترمیم التهابات پوستی و طراحی یک شربت گیاهی جدید در امسال خبر داد.
ورود چهار قرص گیاهی جدید به بازار تا پایان امسال

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»،فراز امامی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و فراوری گیاهان دارویی (سهاجیسا)، وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی iran health از ورود چهارنوع قرص گیاهی به بازار از جمله مریم گلی، گل ساعتی، کنگر فرنگی و گزنه خبر داد و گفت: گزنه به منظور درمان مشکلات مجاری ادراری و تکرر ادراری، مریم گلی برای رفع گرگرفتگی و تعریق زیاد و  کنگرفرنگی برای برطرف کردن ناراحتی‌های گوارشی کاربرد دارد، گل ساعتی هم آرامش‌بخش و خواب‌آور است.

 

امامی با بیان اینکه این قرص‌های گیاهی برای اولین بار در سهاجیسا تولید خواهند شد، گفت: مدارک مربوط برای صدور مجوز تولید انبوه این قرص‌ها به وزارت بهداشت ارائه شده است و به محض دریافت پاسخ، کار تولید شروع می‌شود.

 

وی ادامه داد: تولید یک شربت گیاهی جدید نیز هم اکنون در شرکت کشت و صنعت و فراوری گیاهان دارویی در دست طراحی است، امیدواریم با پایان یافتن مراحل طراحی این شربت، مجوزهای مربوطه را دریافت و تولید آن را تا پایان سال کلید بزنیم.

 

به گفته مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و فراوری گیاهان دارویی (سهاجیسا)، این شربت گیاهی نیز برای نخستین بار در کارخانجات سهاجیسا به تولید خواهد رسید که جزئیات مربوط به آن در آینده اعلام می‌شود.

 

امامی درباره قیمت عرضه فراوررده‌های گیاهی تولید شده در این کارخانه گفت: کارخانه قیمت تمام شده تولید هر محصول را به سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام می‌کند، پس از آن سازمان غذا و دارو قیمت گذاری محصولات را انجام می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها همگی از سال 91 در دستور کار قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد همه آنها تا پایان سال 92 به بهره برداری برسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار