کد خبر:۲۴۰۷۳۵
علی مرادی در گفتگو با خبر گزاری دانشجو؛

برگزاری گفت و گوی آزاد دانشجویی روزنه‌ی امیدی برای کرسی آزاد اندیشی است

مرادی گفت: انتظار را داریم در راستای برگزاری کرسی ها آزد اندیشی مسئولین با دانشجویان بسیجی همکاری بیشتری داشته باشند.
برگزاری گفت و گوی آزاد دانشجویی روزنه‌ی امیدی برای کرسی آزاد اندیشی است
 
علی مرادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبر گزاری دانشجو»، در رابطه با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی گفت:بسیج دانشجویی علی رغم مخالفت های مسئولین دانشگاه، تلاش بسیاری در راستای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی انجام داده است که برگزاری گفت و گوی آزاد دانشجویی روزنه‌ی امیدی برای کرسی آزاد اندیشی و گامی در این مسیر بوده است.
 
وی افزود: به همین منظور بسیج دانشجویی برای افزایش مشارکت دانشجویان در انتخابات پیش رو پنج شنبه 29 فروردین، گفت و گوی آزاد دانشجویی با موضوع «انتخابات و چرایی شرکت در آن» برگزار کرد. که این جلسه با استقبال پر شور دانشجویان همراه بود و تمام فعالیت ها به صورت دانشجویی انجام شد.
 
مرادی در ادامه گفت: با توجه به انتخابات پیش رو از مسئولین این انتظار را داریم که در راستای برگزاری این کرسی ها با دانشجویان بسیجی همکاری بیشتری داشته باشندتا بتوانیم کرسی‌های آزاد‌اندیشی مدنظر مقام معظم رهبری را محقق کنیم.
 
 وی همچنین از برگزاری نشست آزاد دانشجویی انتخاباتی با موضوع« ویژگی رئیس جمهوره آینده، استکبار ستیزی یا سازش با امریکا» در 28 اردیبهشت ماه خبر داد و افزود:  دانشجویان در این نشست، ولایت پذیری را  یکی از مهمترین شاخص های رئیس جمهور آینده دانستند و تاکید کردند رئیس جمهور آینده در روابط با امریکا باید مواضع روشنی مبنی بر عدم سازش با آمریکا داشته
باشد.
 
مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان گفت: با پخش کلیپ «دکتر سلام» و« سخنان مقام معظم رهبری پیرامون انتخابات»، فضای نشست به سمت مصداقی شدن کاندیدا، سوق پیدا کرد و دانشجویان به بررسی سوابق کاندیدا ها از جمله هاشمی رفسنجانی پرداختند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار