به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، مصادف شدن ایام نورانی اعتکاف امسال با شروع امتحانات دانشگاهها از شور و نشاط جوانان دانشجو برای معتکف شدن در ایام البیض نکاسته و امسال نیز همچون سال های گذشته مسجد دانشگاه کاشان مملو از جوانان مومنی است که انگار به اعتکاف آمدهاند تا خود را برای امتحان الهی آماده کنند.
جمعی از معتکفان دانشگاه کاشان اعتکاف را بهترین زمان و فرصت مناسب برای خودسازی و پرورش روح خود دانستند.
یکی از دانشجویان سال اول قرآن و حدیث دانشگاه کاشان، هدف از شرکت خود در مراسم معنوی اعتکاف را خلوت کردن با خداوند باریتعالی دانست و گفت: در این زمان می توان از تعلقات مادی دور شد و با خدای خود راز و نیاز کرد.
وی با بیان اینکه سنت حسنه اعتکاف بریدن از غیر و پیوستن به دوست برای دوباره برگشتن به جامعه است، اظهار داشت: اعتکاف هجرتی درونی برای سیر در دنیای باطن و مروری بر نفسانیات خویش است.
این دانشجو از برگزاری ویژه برنامه های اعتکاف دانشگاه کاشان ابراز رضایت کرد و افزود: پخش کلیپ، سخنرانی، مداحی و نیایش، حلقه های معرفت با موضوع های مختلف، مسابقه کتابخوانی و پاسخ به مسائل شرعی احکام و قرائت قرآن از جمله برنامه های این سه روز بوده است.
دیگر دانشجوی ترم آخر حقوق از اصفهان نیز هدف از حضور خود در مراسم اعتکاف را خلوت کردن با خداوند دانست و گفت: با شرکت در مراسم اعتکاف احساس می شود که دوباره انسان خودش را پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: اعتکاف به انسان آرامش می دهد و از شمار عبادتهایی است که انسان را در رسیدن به هدف متعالی یاری می رساند و او را تا آسمان بالا می برد.
دیگر دانشجوی سال سوم مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان بیان داشت: با اعتکاف و سه روز روزه داری، شب زنده داری و عبادت و راز و نیازهای عاشقانه با معبود، معتکف حریم بندگی خدا می شویم.
وی با بیان اینکه اعتکاف به عنوان فرصتی برای بازگشت به خویش و خدای خویش است، اظهار داشت: در این فرصت کسانی که از هیاهو و جنجالهای زندگی مادی خسته میشوند، می توانند چند صباحی با خدای خود خلوت کنند و جان و روح خود را با خالق هستی ارتباط دهند.
دیگر دانشجوی سال دوم رشته بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز هدف از شرکت در مراسم اعتکاف را پرورش روح ذکر کرد و گفت: احساس می کنم با شرکت در این مراسم معنوی یک پله به خدا نزدیک شده ام.
به گفته وی، اعتکاف که در حقیقت گام نهادن در وادی معرفت است، فرصتی است تا انسان خود را بازیابد و به قصد بهرهبرداری از ارزشهای معنوی از علایق مادی دست بکشد.