آشكار شدن ماهيت آمريكا مهمترين دستاورد ملي شدن فناوري هستهاي است
طاهر دارابي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، اظهار داشت: غرب و اروپا با وجود سردادن شعارهايي همچون حقوق بشر، آزادي و يا صلح جهاني در قضيه هسته اي ايران نشان دادند كه آنچه در قالب شعار سر مي دهند ادعايي بيش نيست و در نيات آنها جز خفقان، ركود و سرسپردگي ملت ها چيزي وجود ندارد.
وي نقش احمدي نژاد را در اثبات حق هسته اي مردم ايران تاثيرگذار دانست و افزود: با توجه به توان و ظرفيت علمي بالاي كشور، دولت نهم در راستاي جلوگيري از هدر رفتن اين حجم سرمايه، در مقابل تمام زورگويي هاي غرب ايستادگي كرد و به حول و قوه الهي توانست حقانيت خود را به اثبات رساند.
استاد آمار دانشگاه پيام نور واحد سي سخت تلاش، پشتكار و جديت شخص رئيس جمهور با پشتوانه مردم ايران در احقاق اين حق عظيم را ستودني عنوان كرد.
دارابي خاطرنشان كرد: ملت فهيم ايران به رهبري مقام عظماي ولايت نه تنها بر خواسته مشروع خود مبني بر دارا بودن دانش هسته اي و استمرار ابعاد مختلف آن اصرار مي ورزد، بلكه از حقوق تمام ملت هاي مظلوم جهان كه به نوعي در چنگال ابرقدرت ظالم دنيا گرفتار شده اند نيز دفاع مي كند.
وي در پايان ضمن تبريك موفقيت هاي اخير ايران در زمينه هسته اي تاكيد كرد: اگر فردي در داخل يا خارج كشور همسو با سران ستمگر برخي كشورها در مسير حركت ايران سنگ اندازي كند آن شخص منفورترين فرد در نزد ملت ايران است و اقدامش از حافظه تاريخي ملت ايران پاك نمي شود./انتهاي پيام/