بانوی طلایی کشورمان گفت: جایزه اسپورت آکورد نگاه به ورزش بانوان را تغییر داد که من این جایزه را به مادران شهدا تقدیم میکنم.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، زهرا نعمتی در نشست خبری امروز خود در محل فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین در خصوص کسب جایزه اسپرت آکورد گفت: به عنوان یک زن ایرانی خوشحالم که چنین افتخاری را کسب کردم؛ چون کسب این جایزه آرزوی هر ورزشکاری محسوب میشود.
وی در ادامه افزود: بنیاد اسپورت آکورد سازمانی است که مقر اصلی آن در سوئیس قرار دارد و اعضای آن را روسای فدراسیون های جهانی تشکیل میدهند و در واقع این بنیاد نقش حمایتی از فدراسیون های جهانی المپیکی را برعهده دارد.
بانوی طلایی کشورمان از برگزاری نمایشگاه بین المللی در حاشیه این مراسم خبر داد و گفت: در این نمایشگاه کشورهای کاندیدای میزبانی المپیک 2020 از جمله ژاپن، ترکیه و اسپانیا حضور داشتند و مراسم اهدای جوایز نیز با حضور رئیس کمیته بین المللی المپیک، وزیر ورزش روسیه و سایر نامزدهای معرفی شده برگزار شد.
نعمتی در خصوص این جایزه نیز گفت: تندیس اهدایی به من از اهمیت بالایی برخوردار است و در واقع یک اسکار محسوب میشود؛ در واقع معیار آنها کسانی هستند که در زمینه ورزش کار بخصوصی انجام داده و یا تاثیرگذار بودهاند.
وی یادآور شد: در بالاترین حد، به مدال المپیک فکر میکردم و باور نمیکردم بهترین ورزشکار جهان باشم و این را یک هدیه الهی از طرف خداوند میدانم.
بانوی طلایی کشورمان در ادامه به عملکرد خود در شش سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این چند سالی که کار خود را در رشته تیراندازی با کمان آغاز کردم، پس از شش ماه به تیم ملی دعوت شدم و در مدت دو سال حضور خود رکوردهای خوبی را ثبت و مدال های آسیایی و جهانی در بخش تیمی، انفرادی و میکس تیمی کسب کردم.
نعمتی تصریح کرد: تا حد زیادی در ورزش بانوان موفق به کسب اعتماد مسئولان شدم و تا همین جا نیز خود را مدیون کمیته پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولین می دانم؛ چون اگر حمایتهای آنها نبود چنین موفقیتهایی را کسب نمیکردم.
وی یادآور شد: ما میخواهیم که بخش خصوصی نیز در ورزش بانوان حضور داشته شود؛ چون تا اینجا نیز ثابت کرده ایم که میتوانیم بهترین باشیم، بنابراین امیدواریم که فقط به ورزش آقایان توجه نشود؛ این در حالی است که مطمئناً حضور اسپانسرها و بخش خصوصی نقش زیادی در بالا بردن جایگاه ایران دارد.
دارنده مدال طلای پارالمپیک در خصوص حمایت های وزارت ورزش نیز گفت: بعد از کسب مدال طلا کارم سختتر شده و این سختی نه تنها برای من، بلکه برای مسئولین ورزش نیز وجود دارد؛ قول میدهم باز هم افتخارآفرینی کنم که این کار نیازمند حمایتهای بیشتر است؛ البته باید تلاش کنم تا درگیر حاشیهها نشوم و بتوانم رکوردهای بهتری ثبت کنم.
نعمتی در خصوص حضور در تیم ملی تیراندازی با کمان و نیز بازی های آسیایی گفت: تلاش می کنم تا در بازی های آسیایی و پاراآسیایی شرکت کنم و از سوی فدراسیون نیز پیشنهاد حضور در تیم ملی را داشته ام، ولی بعد از المپیک تمریناتم کمتر شده و باید تلاش کنم تا هر چه زودتر آماده شوم.
وی در خصوص کسب این جایزه نیز گفت: با این حرکت ثابت کردیم که در ورزش بانوان ناامیدی جایی ندارد و خانم های ایرانی زمانی که با حجاب در میدان های ورزشی حاضر می شوند نه تنها از دیده ها پنهان نیستند، بلکه توجه همه را جلب می کنند و با روحیه مضاعف برای کسب سکوهای افتخار تلاش میکنند.
بانوی طلایی کشورمان تصریح کرد: هنگام دریافت جایزه مطالب مهمی را مطرح کردم که مهمترین آن این بود که سختی در زندگی زنان و ایرانیها جایی ندارد.
نعمتی در خصوص جذب اسپانسر نیز گفت: تا این لحظه موفق به اسپانسر نشده ام؛ چرا که در این ورزش هزینههای تامین تجهیزات بالاست، البته با وجود تحریمها واردات تجهیزات سخت تر شده و وسایل با قیمت بالا خریداری میشود.
دارنده مدال طلای پارالمپیک در پایان گفت: این جایزه جایگاه ورزش بانوان را تغییر داد و من این افتخار را به تمام مادران شهدا تقدیم میکنم.