رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی گفت: جلوی برکناری 20 رئیس فدراسیونی را که در انتخابات کمیته با وزارت نبودند را گرفتم.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، احمد دنیامالی در نشست خبری امروز خود در فدراسیون قایقرانی با اشاره به اینکه شرایط ورزش کشور میتوانست بهتر باشد، گفت: با توجه به اینکه دولت و مجلس در هشت سال گذشته از لحاظ منابع مالی به ورزش عنایت داشتند باید عملکرد منطقیتر و ملایمتر بود و در سطح مدیریتی کارکردهای بهتری صورت میگرفت.
وی در ادامه افزود: در این مدت هشت سال سه مدیر اداره ورزش کشور را برعهده گرفتند که همه آنها تلاش کردند، ولی بزرگترین مشکل در انتخابها عدم انتخاب مدیران ورزشی بود؛ اگر این افراد ورزشی بودند، موفقیتها سریعتر و بیشتر بود.
رئیس برکنار شده فدراسیون قایقرانی با تاکید بر اینکه دولت آینده باید به دنبال افرادی از جنس ورزش باشد، یادآور شد: اهالی ورزش باید مراقبت کنند که وزیر آینده ورزشی باشد و من اعتقاد دارم باید افرادی را انتخاب کنند که هم توانایی مدیریت داشته باشند و هم تحصیلات آکادمیک.
دنیامالی در خصوص حضور تیم ملی کانو در مسابقات کانادا نیز گفت: دوستانی که اعتقاد دارند من مانع حضور تیم ملی هستم، بهتر است به گذشته برگردند و ببینند آیا در یک سال گذشته با من تماس گرفتهاند یا نه؛ من برای المپیک خودم نامه نگاری کردم تا بچهها مشکلی نداشته باشند، برای بازیهای کانادا نیز آمادگی همکاری با فدراسیون را دارم، البته مشروط به اینکه خود فدراسیون خواهان این همکاری باشد.
وی یادآور شد: من اکنون اطلاعی از شرایط تیم ملی ندارم و باید اطلاعات در اختیار من قرار داده شود؛ دو ماه دیگر مسابقات قهرمانی جهانی در کانادا برگزار میشود و تلاش میکنم تا بچههای با پرچم ایران در رقابتها حاضر شوند؛ چون اگر قرار باشد با پرچم ioc وارد رقابت ها شویم، بهتر است شرکت نکنیم.
رئیس برکنار شده فدراسیون قایقرانی بر اهمیت این مسابقات تاکید کرد و گفت: این دوره از رقابتها سهمیه المپیک دارد، بنابراین باید حضوری پررنگ داشته باشیم؛ به علاوه در بخش زنان نیز آرزو حکیمی که در دوره گذشته با صدم ثانیه مدال برنز را از دست داد، میتواند در این دوره برای مدال طلا خیز بردارد.
دنیامالی خاطرنشان کرد: تا زمانی که از طرف فدراسیون با من تماس نگیرند، من اقدامی انجام نمیدهم؛ برای حضور در المپیک نیز به دلیل اهمیت این رقابتها خودم پیگیری کردم و مشکل را برطرف نمودم.
وی یادآور شد: وزارت ورزش همه تلاش خود را برای پروندهسازی قرار داد و برای مدیرانی که خوب کار کردند پروندهسازی کرد؛ من در یکی از این پرونده ها حکم برائت گرفتم و در دیگری نیز مشکل بزودی حل میشود؛ آنها انتظار دارند به خاطر منویاتشان دستشان را هم ببوسم!
رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی افزود: بحث من این است که چرا این افراد با مصاحبهها مرا متهم به فساد مالی کردند و احمد دنیامالی را عامل اصلی تمام مشکلات ورزش دانستند.
دنیامالی تصریح کرد: من جلوی تغییرات پی در پی فدراسیونها را گرفتم و پس از من نوبت 20 رئیس فدراسیون دیگر بود که اگر مقاومت نمیکردم امروز روسای فدراسیون بسکتبال، والیبال، ووشو، تکنواندو و فدراسیونهایی که در انتخابات کمیته ملی المپیک با آنها نبودند، جابه به جا میشدند.
وی تصریح کرد: در مورد فدراسیون فوتبال نیز علاقهمند به حضور فرد مود نظر خود بودند، ولی مجمع با استقلال، تصمیم خودش را گرفت؛ چون این موضوع نباید به سایر فدراسیونها تعمیم داده شود؛ اکثر فدراسیونها، بجز قایقرانی با تغییرات پی در پی مواجه هستند که این مسئله حوزه بین المللی ورزش ما را خدشهدار میکند.
رئیس برکنار شده فدراسیون قایقرانی در پاسخ به این سوال که رئیس جدید فدراسیون قایقرانی اعلام کرده که هر کسی قلبش برای قایقرانی میتپد، وارد میدان شود، گفت: دنیامالی هم قلبش برای قایقرانی میتپد، ولی باید بدانم که مخاطب من برای حل مشکلات چه کسی است، این افراد نگرانند که آوردن اسم من برای آنها مشکل ساز باشد، اما من آماده هر گونه همکاری با فدراسیون هستم.
دنیامالی در خصوص اینکه کمیته ملی المپیک موضوع بازگشت روسای برکنار شده را حل شده میداند، گفت: خدا را شکر که از نظر آنها حساسیت ioc نسبت به این موضوع کم شده، ولی زمانی که من ممنوع الخروج و ممنوع المعامله بودم، کسی به فکر من نبود، باید مجمع هر چه سریعتر برگزار شود؛ چرا که ioc بر اصلاح اساسنامه تاکید دارد و امیدوارم اساسنامه مصوب مجمع به تایید هیئت وزیران نیز برسد.
وی یادآور شد: قول هایی که برای تعیین زمان برگزاری مجمع داده اند را بررسی کنید و ببینید که تاکنون چند زمان مختلف از سوی وزارت و کمیته اعلام شده، اگر ما عضو ioc هستیم باید الزامات آنها را تا جایی که برای مسائل حاکمیت مشکل نمی رساند، اجرا کنیم.
رئیس برکنار شده فدراسیون قایقرانی در خصوص کرسی های از دست رفته در ورزش نیز گفت: متاسفانه کرسی ها را به راحتی از دست می دهیم؛ زمانی که بهترین فرصت را برای نایب رئیسی فدراسیون جهانی داشتیم، آن را از دست دادیم و این نشان می دهد که ساختار مناسبی برای حمایت از ایرانی ها جهت کسب کرسی های بین المللی وجود ندارد.
دنیامالی تصریح کرد: در کشتی نیز جزو کشورهایی بودیم که در دنیا حرفی برای گفتن دارند، ولی شرایطی فراهم شد که خادم نتوانست در فیلا کرسی کسب کند؛ متاسفانه کسب کرسی در ورزش کبدی را افتخار می دانند، در حالی که این ورزش با قایقرانی که یک ورزش المپیکی است، قابل مقایسه نیست.