کد خبر:۲۴۳۰۰۶
تعداد کاربران اینترنت دنیا:

۲.۴ میلیارد نفر، گرایش به اینترنت موبایل

جمعیت کاربران اینترنت دنیا به شکل فزاینده ای در حال رشد است و به نظر می رسد این رشد روز به روز به سمت ابزارهای موبایل گرایش بیشتری نشان می دهد.
۲.۴ میلیارد نفر، گرایش به اینترنت موبایل
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، جمعیت کاربران اینترنت دنیا به شکل فزاینده ای در حال رشد است و به نظر می‌رسد این رشد روز به روز به سمت ابزارهای موبایل گرایش بیشتری نشان می دهد.

 Mary Meeker
از سخنرانان کنفرانس D11 و شرکای یکی از شرکت های سرمایه گذاری ریسک پذیر دره سیلیکون، طی برنامه خود آمار جالبی از جمعیت وب جهان شمول ارائه کرد.
 
به گفته وی اکنون جمعیت اینترنت دنیا بالغ بر 2.4 میلیارد نفر است که نسبت به سال گذشته 8 درصد رشد داشته است. با این حساب، تنها 34 درصد از ساکنان این کره خاکی آنلاین هستند. طبق آمار خانم میکر ضریب نفوذ اینترنت در آمریکا هم 78 درصد است.

شاید بخش مهم‌تر سخنان خانم میکر در خصوص اینترنت موبایل و رشد آن باشد .ابزارهای موبایل در سال 2009 تنها صاحب 0.9 درصد از ترافیک اینترنت دنیا بوده اند. یک سال بعد سهم آنها به 2.4 درصد رسید. و در سال 2011 این میزان به 15 درصد افزایش یافت و سهم ابزارهای موبایل از ترافیک اینترنت سال 2012 بیش از 30 درصد گزارش شده است.
 

جالب اینجا است که خانم میکر می گویند سفارش دهندگان تبلیغات هنوز برای تبلیغ در موبایل و تبلت ها چندان ارزشی همپای سهم آنها از ترافیک اینترنت دنیا قائل نیستند. به طور میانگین هر فرد 12 درصد وقت خود را با ابزار موبایلش می گذارند. در حالی که تنها 3 درصد تبلیغات در آمریکا به صورت اختصاصی ابزارهای موبایل را هدف قرار می دهند.
 
در کنار این آمار، جالب است بدانید بنا بر اعلام مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت ضریب نفوذ اینترنت در ایران هم نزدیک به 60 درصد در سال 1391 اعلام شده است.
 
بیشترین اتصال به شبکه اینترنت در ایران هم از طریق تلفن همراه انجام می شود و تعداد اعلام شده برای کاربران شبکه GPRS  در کشورمان بالغ بر 27 میلیون و 580 هزار نفر است.

نظر شما در مورد این آمار و مقایسه آنها چیست؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار