به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از مشهد؛ شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاههای مشهد، با صدور بیانیه ای، ملاکهای فرد اصلح برای حضور در انتخابات شورای شهر را به نامزدهای شورای شهر و روستا ها یاد آور شد.
متن بیانیه بدین شرح است:
یا بصیر
پس از سه دوره تجربه شورا های شهر و روستا و مشاهده نقاط ضعف و قوت آن، سطح انتظارات از شورای چهارم بسیار متفاوت از شورا های پیشین است. فرزندان برومند شهر مقدس مشهد در بسیج دانشجویی مطالبات خود را جهت توجه همشهریان به وظایف بر زمین مانده شورا و هم چنین پیگیری برنامه کاندیدا های انتخابات شورا در راه تحقق این مطالبات به شرح ذیل اعلام می نمایند:
اول: در رأس خواسته های بسیج دانشجویی پاسخ گو بودن اعضای شورا به مردم است. اعضای شورا پیوسته باید مدنظر داشته باشند که کرسی ها و مناصب حکومتی در نظام اسلامی شأنی جز خدمت به مردم برای صاحبانش نخواهند داشت و خادمان ملت موظف اند خود را در برابر ولی نعمتان خویش پاسخ گو دانسته پیگیر مطالبات و حقوق ایشان باشند.
دوم: توجه به بعد نظارتی شورا و ایجاد سازوکار و برنامه های لازم برای تحقق این مهم؛ چه این که مقصر اصلی در تخلفات شهرداری ها عدم نظارت صحیح از سوی شورایی است که اصلی ترین وظایف آن، در بعد نظارتی معنا می یابند.
سوم: توجه به جایگاه ویژه شهر زیارتی مشهد مقدس و تمایز آن با شهر های توریستی که در موارد گوناگون از جمله معماری، مبلمان شهری، فروشگاه ها و مراکز خرید، تبلیغات یا پروپاگاندای تجاری و ... نمود تمدنی می یابند.
چهارم: نگاه فرهنگی و معنوی به حرم مطهر و بافت پیرامونی آن و عدم نگاه اقتصادی و سکولار به قلب ام القرای جهان اسلام.
پنجم: اهتمام به ایجاد، حفظ و تقویت زیرساخت های فرهنگی و مذهبی شهر خصوصاً مساجد، مزار شهدا و معراج شهدای شهر.
ششم: ارائه مناسب و ارزان قیمت خدمات حمل و نقل شهری خصوصاً برای مناطق کم درآمد. افزایش پیوسته هزینه های حمل و نقل عمومی تا چندین برابر متعارف آن در سایر شهر ها با در نظر داشتن اعتبارات بی نظیر شهرداری مشهد درتمام کشور هیچ توجیه منطقی ندارد.
از طرفی عدم توجه به مناطق مستضعف نشین در این افزایش قیمت نوعی نگاه توسعه گرایانه را به مدیریت شهری نشان می دهد که در تضاد آشکار با اندیشه های امام راحل و مقام عظمای ولایت بوده و هرچند در کوتاه مدت با رشد شاخص های توسعه اقتصادی همراه است لیکن در بلند مدت اختلافات فاحش طبقاتی از کم ترین پیامدهای آن است.
هفتم: تدوین برنامه کلان و جامع شهری و تعریف چشم انداز های کوتاه مدت و بلند مدت مدیریت شهری تا از اقدامات مقطعی و برهم زننده نظم اداری – اقتصادی شهر جلوگیری به عمل آورد.
هشتم: اهتمام ویژه به ریه های تنفسی شهر شامل: فضای سبز شهری، بوستان ها، پارک های جنگلی و ...
نهم: پرهیز از ایجاد کاخ های تشریفاتی و مجلل خصوصا در اماکن زیرمجموعه شهرداری ها و اهتمام به تأمین اسکان ارزان قیمت و تسهیلات رفاهی مناسب برای زائران رضوی.
دهم: تکریم ارباب رجوع ادارات گوناگون شهرداری و تسهیل بوروکراسی اداری با توجه به ابزارهای نه چندان جدیدی چون دولت الکترونیک، تمرکز زدایی مدیریتی شهرداری ها و ... .
یازدهم: نگاه جامع و یکپارچه مدیریت شهری و عدم نگاه منطقه ای و بخشی.
امید است کاندیدا های انتخابات در ازای شعار های تبلیغاتی که بعضاً حتی در اختیارات قانونی شورا نیز نیست! به ارائه برنامه های خود در راستای پیگیری مطالبات فرزندان ملت اقدام نمایند.
بسیج دانشجویی جهت سمع و بررسی برنامه ی همه نامزد ها از ایشان دعوت به عمل می آورد تا با حضور در دانشگاه و ارائه برنامه ها و دیدگاه های خود در جمع نخبگان دانشگاهی شرایط انتخاب منطقی اعضای توان مند جهت شورای شهر مشهد مقدس را فراهم آورند.
و السلام علی من اتبع الهدی
شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه های جامع علمی کاربردی
بسیج دانشجویی مراکز غیر انتفایی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه امام سجاد علیه السلام
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد