آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۲۰۳
سلیمانی در نشست خبری:

راضی به حذف کشتی برای المپیکی شدن اسکواش نیستیم/ اقتصاد مقاومتی ماهیگیری را یادمان داد

رئیس فدراسیون اسکواش گفت: همه باید برای ماندن کشتی در المپیک تلاش کنند، اما راضی به حذف آن به معنای حضور اسکواش نیستیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری مسعود سلیمانی، رئیس فدراسیون اسکواش صبح امروز در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.


سلیمانی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: بعد از سه سال تلاش در فدراسیون‌ اسکواش امسال سال برداشت است، بنابراین اگر تنها در یک بازه زمانی رئیس باشیم و هیچ کاری را پیش نبرم، سودی نخواهد داشت.


وی در ادامه افزود: هدف ما قهرمانی در مسابقات برون‌مرزی و میزبانی رقابت‌های مختلف در ایران است که تا کنون به بخش‌هایی از این اهداف دست یافته‌ایم.


رئیس فدراسیون اسکواش به درخشش ورزشکار 11 ساله کشورمان در جام ستارگان مالزی اشاره کرد و گفت: دانیال قارونی که در طرح الماس فدراسیون شناخته شد، با هزینه شخصی خود در جام ستارگان مالزی که 1200 شرکت‌کننده داشت، شرکت کرد و نفر پنجم رده سنی خود شد.


سلیمانی تصریح کرد: در فدراسیون اسکواش امور در دست جوانان امروز است و جوانان دیروز نیز تجربیات خود را در اختیار آنها قرار می‌دهند؛ در واقع ما هر سه ماه یک بار خود را ارزیابی می‌کنیم و هر سال یک طرح بکر کارشناسی ارائه می دهیم.


وی یادآور شد: طرح اول ما، طرح ستاره بود که در آن جذب ورزشکار را در نظر داشتیم، طرح دوم ما طرح الماس بود که در آن به دنبال پرورش ستاره‌ها بودیم و طرح امسال ما نیز طرح جدیدی با عنوان ملی‌پوشان جوان است که در آن گزینش اسکواش‌بازان گذشته را در نظر داریم.


رئیس فدراسیون اسکواش یادآور شد: تا کنون 186 نفر را که مستعد بودند، در طرح الماس شناسایی کرده‌ایم و هر سال با هزینه فدراسیون، آنها را به جام ستارگان مالزی رهسپار می کنیم.


سلیمانی خاطرنشان کرد: در سال گذشته تلاش خود را بر افزایش بودجه قرار دادیم و موفق شدیم فدراسیون را از رده آخر بودجه‌ای ارتقا دهیم، به همین دلیل امروز این فدراسیون ساختمانی در شأن خود دارد.


وی تصریح کرد: در رشته اسکواش قطب‌های قابل توجهی وجود دارد و در حال حاضر سالن‌های زیادی در سطح کشور ساخته شده است که برخی از آنها سالن‌های استاندارد برای برگزاری رقابت‌های بین‌المللی هستند.


رئیس فدراسیون اسکواش در ادامه به تبیین سیاست‌های این فدراسیون پرداخت و گفت: در برنامه‌های خود توجه به استان‌هایی که مدیران کل تربیت بدنی آنها نگاه مثبت به اسکواش دارند را مدنظر داریم؛ همچنین به استان‌هایی توجه می‌کنیم که مدیران هیأت ورزشی آنها در سال گذشته و در شرایط سخت زندگی، گلیم خود را از آب بیرون کشیده باشند.


سلیمانی تصریح کرد: اگر امسال موفقیت‌هایی حاصل شده به خاطر این بوده که در شرایط اقتصاد مقاومتی ماهیگیری را یاد گرفتیم و در همین شرایط نیز موفق به میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا شدیم که گزینه اول ما برای برگزاری مسابقات کیش و در مرحله دوم استان تهران است؛ انتظار داریم که در این دوره از رقابت‌ها کشورهای بیشتری نسبت به گذشته حضور داشته باشند.


وی در خصوص حضور اسکواش در جمع سه رشته‌ای که امکان حضور در المپیک را دارند، گفت: نیت ما برای حضور اسکواش در المپیک به معنای حذف کشتی نیست و ما هیچ‌گاه این مسئله را قبول نمی کنیم؛ چرا که کشتی ورزش اول و مدال‌آور ایران در المپیک محسوب می‌شود و همه وظیفه داریم که برای ماندن آن تلاش کنیم، بنابراین  سعی می‌کنیم که اسکواش المپیکی شود و کشتی هم بماند.


رئیس فدراسیون اسکواش در خصوص اختلافات فدراسیون با صادق‌پور، اسکواش باز ملی‌پوش نیز گفت: ما از سه سال پیش به دنبال ایجاد وحدت بودیم و پدرانه همه را بخشیدیم، اما اگر وی در رفتار و کردار خود در چند ماه آینده تجدیدنظر کند، می‌تواند با کمک فدراسیون در رقابت‌های برون مرزی شرکت کند.


سلیمانی با تاکید بر اینکه ما باید اسکواش را مطرح کنیم، تصریح کرد: می‌خواهیم مخاطب‌های خود را افزایش دهیم و من با توجه به سه مسئولیتی که در فدراسیون ایران و فدراسیون‌ آسیایی و جهانی دارم، فرصتی برای پرداختن به حاشیه‌ها ندارم.


وی در خصوص اعزام‌های برون مرزی تیم ملی و حمایت فدراسیون از اسکواش‌بازان نیز گفت: در مسابقات کیش که با نام خلیج فارس برگزار می‌شود، جوایز 10 هزار دلاری پرداخت خواهد شد، بنابراین با توجه به اینکه پاکستان به عنوان قدرت اول رشته اسکواش در این مسابقات شرکت می‌کند، جوایز را درو خواهد کرد و به این ترتیب ارز ما در جیب کشورهای دیگر می‌رفت.


رئیس فدراسیون اسکواش تصریح کرد: ما در نظر داریم که این مسابقات را به صورت دو مسابقه شش و چهار هزار دلاری یا دو مسابقه 5000 دلاری در بخش زنان و مردان برگزار کنیم تا امکان کسب جایزه توسط ملی‌پوشان ایران بیشتر باشد.


سلیمانی یادآور شد: انگلستان یک فدراسیون جهانی و آسیایی برای اسکواش تعیین کرده و خودش دو مؤسسه حرفه‌ای PSA و WSA را تشکیل داده و سالیانه همه کسانی که در رقابت‌های اسکواش شرکت می کنند باید به حساب این موسسات پول واریز کنند؛ در صورتی که در مسابقات جهانی و آسیایی، کشورهای میزبان باید جوایز را از جیب خود بپردازند، لذا ما در نظر داریم تمام مسابقات PSA، بجز مسابقه کیش را به صورت مسابقات جایزه بزرگ برگزار کنیم تا صرفه جویی ارزی داشته باشیم.


وی در خصوص تغییرات سرمربی در تیم ملی اسکواش نیز گفت: تاریخ مصرف امجد خان، سرمربی پاکستانی تیم ملی تمام شده بود و تغییر وی نه تنها تأثیر منفی بر عملکرد تیم ملی نداشت، بلکه شرایط حضور سرمربی‌های داخلی را فراهم کرد؛ به علاوه مقام معظم رهبری در سخنان خود فرمودند که به سرمربی‌های ایرانی تکیه کنید.


رئیس فدراسیون اسکواش تصریح کرد: امجد خان تا دو سال اول نقش خود را در اسکواش ایران خوب اجرا کرد، اما در شرایطی که مربی خوب داخلی داریم، لزومی ندارد که ماهیانه 13 میلیون به وی حقوق بدهیم.


سلیمانی در خصوص ساخت کورت‌های اسکواش‌ تولید ایران در سایر کشورها نیز گفت: تجهیزات اسکواش باید مورد تأیید کارخانه مک فیلد باشد که خوشبختانه ما پیش از این تأییدیه کورت‌های تولید ایران از این کارخانه را گرفته‌ایم و در حال حاضر نیز یک کورت استاندارد در شهرداری منطقه 3 احداث شده است؛ همچنین زمین کنار برج میلاد برای احداث یک کورت استاندارد دیگر آماده است، اما مشارکت‌کننده و اسپانسر نداریم.


وی یادآور شد: در حال حاضر آماده احداث کورت استاندارد در اربیل عراق و افغانستان هستیم و می‌توانیم در کنار ساخت این کورت‌ها، درآمدزایی برای فدراسیون داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار