آغاز همايش دو روزه مهرباران در جيرفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۶۴

آغاز همايش دو روزه مهرباران در جيرفت

همايش دو روزه مهرباران با حضور جمع كثيري از دانشجويان شركت كننده در طرح هاي جهادي در مناطق محروم جنوب استان كرمان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمان اين همايش شب گذشته 2 ارديبهشت ماه جاري با حضور مسئولان شهرستاني و جهاد دانشگاهي استان تهران و كرمان گشايش يافت.

در اين همايش بيش از 100 دانشجو با اعزام به مناطق محروم استان كرمان به بررسي عملي محروميت ها مي پردازند و ضمن بازديد از اين مناطق و بررسي نيازها براي رفع محروميت در مناطق دور گام مهمي بر مي دارند.

گفتني است هدف اصلي برگزاري اين همايش معرفي ظرفيت هاي مناطق و رفع محروميت هاي فرهنگي ، آباداني، سياسي و اجتمايع در روستاهاي فقير و محروم است.

لازم به ذكر است جنوب استان كرمان با شش شهرستان و جمعيتي بالغ بر 750 هزار نفر يكي از مناطق محروم كشور است. /انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار