کد خبر:۲۴۸۳۸۹
حمیدی در نشست خبری:

فوتبال را به یونیورسیاد برمی‌گردانیم/ جایگاه بهتری نسبت به کاروان سنگین دوره قبل کسب می‌کنیم

رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی گفت: به نظرم بتوانیم نسبت به کاروان سنگین دوره قبل جایگاه بهتری کسب ‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مهرزاد حمیدی در نشست خبری پیش از اعزام کاروان ورزشی دانشگاهی کشورمان به یونیورسیاد گفت: بیست و هفتمین دوره یونیورسیاد تابستانی از 15 تا 26 تیر ماه در کازان روسیه برگزار می‌شود که در این دوره ایران سه تیم در رشته کشتی آزاد، فرنگی و وزنه برداری و یک نفر در پرتاب دیسک را اعزام می‌کند.


وی در ادامه افزود: ‌در این چند ماه که آمده‌ام نگاهم بیشتر توسعه ورزش دانشگاهی در داخل کشور بوده که باید این طرح را پرداخت کنیم.


رئیس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی تصریح کرد: یک بخش ویژه از برنامه‌ها باید به تدارک اعزام‌های برون‌مرزی اختصاص یابد، اما قسمت اعظم فعالیت‌ها باید از داخل شهرستان ها شروع شود، لذا بعد از پایان یونیورسیاد، هیئت‌های شهرستانی که پایه و اساس هیئت‌های استانی هستند را تشکیل می‌دهیم.

 

نباید دانشجوی مستعدی از گوشه چشم مدیران ورزش دانشگاهی پنهان بماند


حمیدی یادآور شد: ساختار ورزش دانشجویی در مسیر تحول است و با توجه به وجود مراکز مختلف آموزش عالی در شهرستان‌ها، باید رقابت‌های درون‌شهرستانی را گسترش دهیم؛ چرا که بدون نیاز به خوابگاه، ترانسفر و هزینه‌های جانبی می‌توان بین این مراکز آموزشی به کرات مسابقه‌های ورزشی برگزار کرد.


وی به برگزاری المپیادهای استانی اشاره کرد و گفت: نباید هیچ دانشجوی مستعدی از گوشه چشم مدیران ورزش دانشگاهی در المپیادهای استانی پنهان بماند، بنابراین پس از برگزاری المپیادهای استانی یک المپیاد ملی برگزار می‌کنیم.

 

باید مسیر ترقی یک دانش‌آموز را در دانشگاه‌ها فراهم کنیم


رئیس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی دانشگاه و زیرساخت‌های آن را بهترین مسیر برای ترقی دانست و گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص جذب دانشجویان قهرمان، اقدامات لازم انجام می‌گیرد، اما شخصاً معتقدم کسانی باید بورسیه بگیرند که برترین‌های المپیاد دانش آموزی هستند، یعنی باید مسیر ترقی یک دانش‌آموز را در دانشگاه‌ها فراهم کنیم.


حمیدی خاطرنشان کرد: هم شرایط اقتصادی و هم شرایط فنی و تخصصی ایجاب می‌کند که صد درصد انرژی خود را برای اعزام‌ها قرار ندهیم؛ چرا که اعزام‌های برون‌مرزی با جریان ورزش دانشجویی داخل کشور گره نمی‌خورد.


وی افزود: برای اعزام‌ها نباید تیم‌هایی که رشته‌های آن در دانشگاه‌ها فعال نیستند، در اولویت قرار گیرند.

 

برای اهتزار پرچم ایران در یونیورسیاد شرکت کردیم


رئیس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی در خصوص اعزام به یونیورسیاد روسیه نیز گفت: برای حضور موفق در این رقابت‌ها از چهره‌هایی مانند رنگرز و خادم که افراد دانشگاهی هستند، استفاده کردیم و اطاعتی نیز به ‌عنوان داور بین‌المللی در رشته کشتی اعزام می‌شود؛ همچنین دو روز پیش از آغاز مسابقه، مجمع فیزو برگزار می‌شود.


حمیدی افزود: رقابت‌های وزنه‌برداری از 16 تا 21 تیرماه برگزار می‌شود و ما یک تیم نسبتاً کامل به این مسابقات اعزام می‌کنیم؛ 19 تیر ماه وزن‌ کشی کشتی آزاد و 22 تیر ماه وزن‌کشی کشتی فرنگی انجام می‌شود و ما ورزشکاران خود را در قالب سه کاروان مجزا اعزام می‌ کنیم.


وی یادآور شد: در دوره گذشته، یونیورسیاد ایران در 12 رشته حضور یافت و در رده 33 قرار گرفت که تعداد اعضای این کاروان بالای 180 نفر بود، اما در این دوره 43 نفر عازم روسیه خواهند شد.

 

رئیس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی در ادامه به معیارهای انتخاب رشته‌های اعزام به یونیورسیاد اشاره کرد و گفت: سه معیار مهم برای انتخاب رشته‌ها در نظر داشتیم که عبارتند از رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها برگزار شود، رشته‌هایی که شانس مدال‌آوری دارند و رشته‌هایی که در حد توانایی مالی فدراسیون قرار دارند، به‌علاوه هدف ما از حضور در این دوره از مسابقات حضور پرچم ایران در دهکده بازی‌ها بود.

 

فوتبال را به یونیورسیاد برمی‌گردانیم


حمیدی در خصوص عدم حضور فوتبال ایران در یونیورسیاد نیز گفت: فوتبال ایران تا سال 2007  سهمیه حضور در یونیورسیاد را داشت، اما از سال 2009 که ایران امکان حضور در این رقابت‌‌ها را نیافت، سهمیه ایران از دست رفت؛ ما تلاش می‌کنیم تا با رایزنی‌های بین‌المللی، بهبود وضع اقتصادی و واریز بموقع وجوهات، دوباره به یونیورسیاد برگردیم.


وی در پاسخ به این سوال که دلیل عدم استقبال سایر فدراسیون‌ها برای اعزام تیم به یونیورسیاد گفت: چهار پنج فدراسیون تعلیق بودند و ما برای اینکه این فرصت از آنها گرفته نشود، خواستیم تا در این رقابت‌ها شرکت کنند، ولی فدراسیون‌های دیگر هم وضع مالی بهتر از ما نداشتند؛ به طوری که جودو نیز با وجود تماس‌های ما روزهای آخر دو نفر را معرفی کرد که فرصت ثبت‌نام از دست رفته بود.


رئیس فدراسیون ورزش های دانشگاهی یادآور شد: انجمن آلیش نیز برای حضور در این رقابت‌ اعلام آمادگی کرد، اما هیئت رئیسه فدراسیون با این مسئله مخالفت نمود؛ چرا که در صورت کسب مدال در این رشته، با توجه به عدم حضور آن در دانشگاه‌ها، نمی‌توانیم پاسخ بخش دانشگاهی را بدهیم.

 

از بانوان تیرانداز عذرخواهی می‌کنم


حمیدی در خصوص عدم حضور بانوان در این رقابت‌ها گفت: در این خصوص انتقادات کاملاً وارد است؛ تیراندازی تا آخرین لحظه برای حضور در یونیورسیاد آماده بود، ولی به دلیل مقایسه رکوردها نتوانستیم آنها را اعزام کنیم که من شخصاً از آنها عذرخواهی می‌کنم.


وی یادآور شد: تا زمانی که طرح‌های فدراسیون در حوزه دانشگاهی و استعدادیابی عملی نشود ما برای اعزام‌ها تنها باید دانشجویان رکوردار را اعزام کنیم و هیچ راهی جز این وجود ندارد، اما با عملی شدن طرح‌هایمان، دانشجویان قهرمان را نیز به رقابت‌ها اعزام می‌کنیم.


رئیس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی در پایان در خصوص کسب مدال ایران در این رقابت‌‌ها گفت: پیش‌بینی خاصی ندارم، فقط باید بگویم که نسبت به کاروان سنگین دوره قبل جایگاه بهتری کسب می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار