کد خبر:۲۴۹۷۵۱
تحلیل یک توهم؛

هیولای شگفت انگیز اسکاتلندی + عکس

توضیح یک دانشمند ایتالیایی برای هیولای نسی: فعالیت‌های گسل گریت گلن در زیر دریاچه لاخ‌نس باعث لرزش زمین، صدای غرش و تشکیل حباب‌هایی می‌شود که هیولا را شکل می‌دهند!

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سال‌هاست که افسانه هیولای لاخ‌نس شنیده می‌شود و هنوز کسی نمی‌داند واقعیت چیست. عده‌ای از افراد می‌گویند این هیولا با لرزش زمین سر از آب بیرون آورده و گروه دیگری در آب‌های تاریک دریاچه، نسی را که شبیه به یکی از بازماندگان پلسیوسور‌ها بوده با چشم‌های خود دیده‌اند که از آب بیرون آمده و بار دیگر پنهان شده است. ببینیم این‌بار پاسخی قابل‌قبول برای این معما پیدا شده است یا نه!

 

لوئیجی پیکاردی، زمین‌شناس ایتالیایی معتقد است این هیولای اسکاتلندی در نتیجه پدیده‌های زمین‌شناسی و به دلیل فعالیت گسل‌ها در منطقه فعال گریت گلن روی می‌دهد. او می‌گوید: «سال‌ها مردم در مورد پلسیوسوری حرف می‌زدند که از انقراض نجات پیدا کرده و در لاخ‌نس زندگی می‌کند. پس از آن این فرض مطرح شد که وجود این هیولا تنها یک شایعه بوده است. اغلب شاهدان از هیولایی حرف می‌زدند که با لرزش زمین از آب بیرون می‌آمده، شاید بتوانیم با توجه به فعال بودن این منطقه از لحاظ زمین‌شناسی به این نتیجه برسیم که زمین‌لزره‌ها و حباب‌ها هیولای لاخ‌نس را خلق کرده‌اند، نه توهم.»

 

 

 تا به حال کمتر در مورد گسل‌های اسکاتلند و فعالیت‌های زمین‌شناسی در این منطقه شنیده‌ایم؛ اما پیکاردی می‌گوید: «تصور دیدن هیولا می‌تواند با فعالیت‌های زمین‌شناسی و زمین‌لزره‌های بسیار کوچک در ناحیه فعال گریت گلن (دره بزرگ) و گسل‌های آن مرتبط باشد که این دریاچه نیز در بخشی از آن واقع شده است. حرکت این گسل‌ها به زمین‌لرزه‌های کوچک و خروج هوا از میان لایه‌های زمین منجر می‌شده که می‌توانسته‌اند هیولا را به شکل حباب‌هایی روی آب ایجاد کنند. فعالیت گسلی که در زیر دریاچه واقع شده می‌تواند اثرات متعدد دیگری نیز رو سطح آب آن داشته باشد».

 

پیکاردی به نوشته‌هایی اشاره می‌کند که در سال 690 میلادی نوشته‌ شده و داستان هیولایی را شرح می‌دهد که با غرشی بلند و زمین‌لرزه از دریاچه بیرون می‌آمده است. او معتقد است هیچ پدیده طبیعی دیگر یا هیولای باستانی نمی‌تواند بهتر از گسل فعال گریت گلن این اتفاقات را توضیح بدهد.

 

او گزارش‌های متعدد درباره هیولای دریاچه را که مربوط به دهه 1930/1310 است، با فعالیت گسل گریت گلن مرتبط می‌داند. پیکاردی می‌گوید حدود 3500 عدد از این گزارش‌ها باید با زمین‌لرزه‌های خفیف در منطقه در ارتباط باشند.

 

زمین‌شناسان دیگر می‌گویند بزرگی اغلب این زمین‌لرزه‌ها بین 3 تا 4 ریش‌تر بوده و قوی‌ترین آن‌ها در سال‌های 1816، 1888، 1890 و 1901 رخ داده‌اند. آن‌ها معتقدند زمین‌لرزه‌های اسکاتلند خفیف‌تر از آن هستند که بتوانند تغییری در سطح آب دریاچه ایجاد کنند.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حسين
-
۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۳
واي واي
اين عکس که مال يه فيلم هستش که همين 2 3 هفته پيش پخش شد
0
0
امير
-
۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۲
اين بيشتر از اينکه شبيه هيولا باشه شبيه پري دريايي مي مونه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار