کد خبر:۲۵۰۸۴۴
یک فوق تخصص بیماری های عفونی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:
بعد از استفاده از موبایل دستتان را بشویید/ پزشکان و پرستاران احتیاط بیشتری کنند
یک فوق متخصص بیماری های عفونی گفت: پزشکان، پرستاران و کسانی که در مناطق آلوده به میکروب مشغول به فعالیت هستند و کسانی که وظیفه مراقبت از بیماران را دارند بعد از لمس کردن تلفن همراه، دستان خود را با آب و صابون بشویند.
دکتر مسعود مردانی در گفت و گو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، گفت: مطالعات اخیر نشان می دهد کیبورد کامپیوتر و موبایل به دلیل استفاده مکرر، حاوی باکتری اشرشیاکلی و گرم منفی هستند، لذا کاربران باید بعد از هر بار استفاده از این دو وسیله پرکاربرد و پیش از صرف غذا دست هایشان را با آب و صابون بشویند.
وی گفت: کیبورد لپ تاپ و کامپیوترهای شخصی حاوی میکروب کمتری هستند.
رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان افزود: دست یکی از آلوده ترین اعضای بدن است که با تمام سطوح آلوده و اشیای محیط اطراف ما ارتباط برقرار می کند، به همین دلیل کسانی که به طور مکرر دست های خود را با آب و صابون نشویند به باکتری اشرشیاکلی آلوده می شوند.
مردانی تاکید کرد: پزشکان، پرستاران و کسانی که در مناطق آلوده به میکروب مشغول به فعالیت هستند و کسانی که وظیفه مراقبت از بیماران را دارند بعد از لمس کردن تلفن همراه، دستان خود را با آب و صابون بشویند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: موبایل یک وسیله شخصی است و از در اختیار گذاشتن آن نزد دیگران و مکان های آلوده پرهیز شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.