کد خبر:۲۵۲۴۱۷

ارائه خدمات دولتی از طریق کارت هوشمند ملی/ تکمیل حلقه مفقوده دولت الکترونیک

معاون سازمان فناوری اطلاعات از تدوین و تصویب دستورالعمل ارائه خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی از طریق کارت هوشمند ملی خبر داد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، معاون سازمان فناوری اطلاعات از تدوین و تصویب دستورالعمل ارائه خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی از طریق کارت هوشمند ملی خبر داد و گفت: با ابلاغ این دستورالعمل تمامی دستگاه‌های حاکمیتی ملزم به ارائه خدمات به مردم از طریق کارت‌های هوشمند ملی خواهند شد.

 

علی اصغر انصاری اظهار داشت: دستورالعمل فنی ماده 10 آیین نامه بند «د» ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه کشور که نحوه ارائه خدمات الکترونیک توسط دستگاه‌های اجرایی از طریق کارت هوشمند ملی را مشخص می‌کند توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران تهیه شده است.

 

وی با بیان اینکه به زودی این آیین نامه توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به دستگاه‌های حاکمیتی ابلاغ می‌شود، ادامه داد: براساس این آیین نامه، دستورالعمل های فنی استفاده از کارت هوشمند ملی برای ارائه و دریافت خدمات الکترونیکی دستگاه‌های حاکمیتی مشخص شده است و در این راستا تمامی مجموعه هایی که ارائه خدمت می‌کنند ملزم به استفاده از کارت هوشمند ملی خواهند شد.

 

انصاری با اشاره به راه اندازی فاز آزمایشی ارائه کارت هوشمند در استان قم تصریح کرد: امکان شناسایی و احراز هویت افراد از طریق این کارتها قابل انجام است و براین اساس خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی که نیاز به احراز هویت دارد از طریق کارت های هوشمند ملی قابل ارائه است.

 

معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید براینکه با راه اندازی کارت هوشمند ملی حلقه مفقوده دولت الکترونیکی برای ارائه خدمات کامل می‌شود، خاطرنشان کرد: براساس این دستورالعمل دستگاه‌های اجرایی ملزم می شوند خدمات الکترونیکی خود را به گونه ای تنظیم کنند که برای احراز هویت و شناسایی افراد در ارائه خدمات از کارت هوشمند ملی استفاده شود.

 

وی تاکید کرد: دستگاههای حاکمیتی باید خدمات الکترونیکی خود را با پشتیبانی از کارت های هوشمند ملی که از طریق سازمان ثبت احوال ارائه می‌شود عرضه کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار