به گزارش خبرنگار اشتغال «خبرگزاری دانشجو» نقشه توسعه کارآفرینی کشور مجموعهای جامع، هماهنگ و پویا از اهداف، سیاستها، راهبردها، برنامهها و اقدامات ملی ، مبتنی بر ارزشهای اسلامی- ایرانی و آیندهنگر برای دستیابی به اهداف چشمانداز کشور می باشد.
اگر بپذیریم که توسعه اقتصادی دنیای امروز بر پایه نوآوری وخلاقیت و استفاده از دانش استوار است باید بستر لازم را برای رشد کسانی که ایده را به محصول و علم و دانش را به صنعت تبدیل می کنند، فراهم سازیم. اینجاست که نقش کارآفرین و نیاز به کارآفرین در جامعه مشخص میشود.
ازاین رو تدوین و اجرای برنامه های ملی در بازه های زمانی معین و اختصاص منابع لازم برای تحقق اهداف این برنامه ها از لوازم ضروری احراز جایگاهی در شأن ایران اسلامی است. تحقق این هدف نیازمند ترسیم نقشه راهی است که در آن با الهام گیری از اسناد بالادستی و بهره گیری از ارزشهای بنیادین آنها و اهداف کلان نظام در بخش علم و فناوری، الزامات، راهبردها و برنامههای کلان به طور شفاف و دقیق مشخص شده باشد تا از این طریق بتوان اقتصاد کشور را به یک اقتصاد مبتنی بر کارآفرینی و خلق ارزشها سوق داد.
نقشه توسعه کارآفرینی کشور در ابتدا با پیشگفتاری از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال شروع می شود و در ادامه به طور کلی شامل سرفصل های ذیل می گردد:
مفاهیم و تعاریف
ویژگیهای نقشه توسعه کارآفرینی کشور
ضرورتهای تدوین نقشه توسعه کارآفرینی کشور
آسیب شناسی فضای موجود کارآفرینی(SWOT)
برنامهها و اقدامات ملی
فرایند اجرایی کردن نقشه
شما می توانید متن کامل نقشته توسعه کارآفرینی را از لینک زیر بصورت فایل پی دی اف دانلود نمایید.
دانلود متن کامل نقشه توسعه کارآفرینی کشور {PDF}
بازگشت به صفحه نخست سرویس کارآفرینی