به گزارش خبرنگار اشتغال «خبرگزاری دانشجو» در طی چند هفته گذشته جنجال های زیادی بر سر کارنامه اشتغال دولت نهم و دهم با ریاست محمود احمدی نژاد مطرح شده است، جنجال های که در پایان عمر هر دولتی کمی طبیعی به نظر می رسد ولی این بار اختلاف نظرها کمی معنی دار است.
جالبی این جنجال ها در اختلاف بیش از حد آمار های ارائه شده از سوی دو طرف می باشد، و جالبتر اینجا است که هر دو طرف آمارهای خود را مستند و بر اساس آمار های ارائه شده از سوی مرکز آمار می دانند.
حجت الاسلام حسن روحانی در دیدار چند روز گذشته خود در مجلس با اشاره با آمار های مرکز آمار گفته بود از سال 85 تا 90 رقم شاغلان سالانه 14 هزار نفر بوده است. این آمار اشتغال سال های اخیر کشور ما است. همین ارقام به اختصار کافی است که شرایط کشور ما را نشان دهد.
در این میان معاون رییسجمهور در اجرای قانون اساسی ضمن انتقاد از ارائه برخی آمارهای مغایر با آمارهای دولت درباره میزان اشتغال اعلام کرد که"وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، میزان اشتغالزایی در این دولت را به طور مستند بیان خواهد کرد.
وعده حجتالاسلام والمسلمین میرتاج الدینی معاون رییسجمهور در اجرای قانون اساسی مبنی بر اعلام مستند آمار اشتغال امروز به عمل پیوست، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز با ذکر جزئیات میزان اشتغال دولت محمود احمدی نژاد را اعلام کرد.
آقای عباسی اعلام کرده بود در زمان دولتهای نهم و دهم 7 میلیون شغل در کشور ایجاد شده است. وی همچنین گفته: 3 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار به بنگاه های زودبازده پرداخت شده است.
با این حال هر چند صحبت های حجت الاسلام والمسلمین روحانی مبنی با اشتغال زایی سالانه تنها 14 هزار نفر مقداری کم لطفی به نظر می رسد، چه بسا که وی تایید صحبت ها خود را به مرکز آمار ارجاع داده است، ولی صحبت های امروز وزیر تعاون مبنی بر اشتغال 7 میلیون نفر در طی هشت سال گذشته فاصله زیادی با آنچه در جامعه دیده می شود دارد.
در دولت آقاي خاتمي براي بالا بردن آمار تصويب كردند كسي كه در هفته 1 يا ساعت كه دقيق يادم نيست كار كنه شاغل محسوب ميشه! و اين از زمان آقاي خاتمي تصويب شده بود وگرنه آمار اشتغال دوره ايششون هم اشتباهه