کد خبر:۲۵۳۴۲۵

نزدیک به 70% کارآموزان فنی حرفه ای جذب بازار کار شده اند

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: 65 تا 70 درصد افراد کارآموزان در فنی و حرفه‌ای، جذب بازار کار می‌شوند.
نزدیک به 70% کارآموزان فنی حرفه ای جذب بازار کار شده اند

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: 65 تا 70 درصد افراد کارآموزان در فنی و حرفه‌ای، جذب بازار کار می‌شوند.

 

کوروش پرند در نشست خبری همزمان با "هفته ملی مهارت" که در مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای دارای 700 مرکز آموزشی دولتی و بیش از 12 هزار و 500 آموزشگاه آزاد فعال است، عنوان کرد: در سه ماه اول سال جاری، 168 هزار و 172 نفر در مراکز دولتی و 255 هزار و 957 نفر در بخش خصوصی آموزش دیده‌اند.

 

وی با تاکید بر اینکه این تعداد افراد، جدا از 11 هزار دانشجوی فنی و حرفه‌ای آموزش می‌بینند، اظهار کرد: در سال 91 نیز 731 هزار و 154 نفر در مراکز دولتی و 832 هزار و 778 نفر در آموزشگاه‌های خصوصی، تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

 

پرند با بیان اینکه 100 درصد از افراد دوره‌دیده در دوره‌های آموزشی دو هزار و 800 ساعته، جذب بازار کار می‌شوند، خاطرنشان کرد: کارگاه‌های آموزشی UPVC نیز باعث اشتغال بیش از 85 درصد آموزش‌دیدگان می‌شود.

 

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه حرکت جدیدی در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای آغاز کرده‌ایم، تصریح کرد: این حرکت، با نام "آموزش، تولید، بازاریابی و فروش" ایجاد شده و به گونه‌ای است که فرد همزمان با گذراندن دوره آموزشی، وارد حوزه تولید، بازاریابی و فروش نیز می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی، 180 نقطه از کشور پایلوت شده است، عنوان کرد: این طرح پس از اجرا در یک سال گذشته جواب داده است. بازرگانان و کارآفرینان حرفه‌ای نیز می‌‍‌توانند با فروش و ارائه بخشی از تولیدات حاصل از این طرح، از آن حمایت کنند و در کوتاه مدت، فرصت‌های اشتغال فراوانی را ایجاد کنند.

 

پرند به عمده‌ترین مشکل موجود در نظام آموزشی کشور اشاره و اظهار کرد: عدم تناسب دوره‌های آموزش عالی با نیاز کاری جامعه، تجمیع بیش از 70 درصد دانشجویان در رشته‌های خاص، عدم وجود مهارت‌آموزی و عدم تناسب آموزش‌های عملی همزمان با آموزش‌های نظری، از تهدیدهای موجود برای نظام آموزشی کشور است.

 

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه تاسیس سازمان ملی مهارت پیشنهاد شده است، گفت: امیدواریم دولت جدید به این امر توجه ویژه‌ای داشته باشد تا بتوانیم در بلند مدت، به کشف استعدادهای نهان دانش‌آموزان و دانشجویان بپردازیم.

 

وی از افزایش اعتباربخشی به مدارک فنی و حرفه‌ای سخن گفت و خاطرنشان کرد: آموزش‌های مهارتی صنعت، خدمات و کشاورزی، دارای بیش از 5 هزار استاندارد آموزشی هستند و منابع درسی آن‌ها مبتنی بر طبقه‌بندی مشاغل جهانی بوده و اعتبار مدارک فنی وحرفه‌ای نیز در کشورهای خارجی، بیش از مدارک دانشگاهی و در مجامع بین‌المللی پذیرفته است.

 

به گزارش ایسنا پرند به حضور ایران در المپیاد مهارتی 2013 آلمان اشاره و تصریح کرد: در این دوره، کشور ایران از نظر میانگین نمرات شرکت‌کنندگان رتبه چهارم را در بین 11 تیم به دست آورد.

 

وی با بیان اینکه تیم کشور ما تنها تیمی بود که همه افراد آن، نمره بیش از 500 کسب کردند و دیپلم افتخار گرفتند، افزود: تیم ایران از نظر میانگین امتیاز مدال نیز به امتیاز 1.45 دست پیدا کرد و در بین تیم‌های شرکت‌کننده پنجم شد.

 

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تاکید کرد: ایران در چهل و دومین مسابقه جهانی مهارت 2013 در آلمان، به مدال نقره رباتیک، مدال نقره جواهرسازی و مدال برنز طراحی وب دست یافت.

 

بازگشت به صفحه نخست سرویس اشتغال


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار