کد خبر:۲۵۷۷۱۰
رئیس دانشکده فنی ساری:

90 درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند

رئیس دانشکده فنی ساری با اشاره به اینکه 90 درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند، گفت: این دانشگاه، دانشگاه برتر کارآفرین است
90 درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، ناصر صداقتی پور ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی مسئولان دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری گفت: بر اساس تقویم دانشگاهی کمتر از یک ماه دیگر سال تحصیلی جدید آغاز می‌شود و در واقع از 16 شهریور ماه مصادف با میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) ترم جدید آغاز می‌شود و امیدواریم که از توان علمی و تجربه گران‌سنگ اساتید در جهت نیل به اهداف عالیه دانشگاه فنی و حرفه‌ای بهره لازم را ببریم.
 
وی با اشاره به توانایی‌های این مرکز علمی بیان داشت: با شروع سال تحصیلی جدید پنج رشته مهندسی برق قدرت، مکانیک، معماری، حسابداری و تربیت بدنی به مجموع رشته‌های کارشناسی دانشکده فنی واحد ساری افزوده می شوند.
 
رئیس دانشکده فنی ساری یکی از اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای را در حوزه آموزشی، راه‌اندازی رشته‌های متنوع در حوزه مهارتی و فنی متناسب با نیاز بازار کار عنوان کرد و افزود: این دانشکده با ایجاد رشته‌های فنی و تخصصی شرایط اشتغال را برای دانش آموختگان بخش فنی در واحدهای صنعتی و بازار کار فراهم می کند.
 
صداقتی پور بیان داشت: 90 درصد از دانش آموختگان مراکز علمی جذب واحدهای صنعتی و بازار کار می شوند.

وی افزود: هم‌اکنون بیش از 2500 نفر در دو رشته کارشناسی و 13 رشته کاردانی مشغول تحصیل هستند که از سال تحصیلی جدید این رقم افزایش می‌ یابد.
 
رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری با بیان اینکه امسال 600 نفر دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند، گفت: پیش بینی می شود در سال تحصیلی 93-92  حدود 800 دانشجو در دانشکده واحد فنی ساری جذب شوند.
 
صداقتی پور در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سمت دانشگاه برتر کارآفرین به پیش می‌رود و در جهت رفع دغدغه‌های مدرسان، شرایط مطلوب فراهم خواهد شد و مدرسان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان اعضای علمی مطرح می‌شوند و چارت جدید در هیات امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد و به تصویب وزیر علوم تحقیقات و فناوری نیز رسید و جهت اجرا به دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای ارسال شده است.
 
وی به تشریح آیین‌نامه‌های آموزشی و دستورالعمل چارت سازمانی دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای پرداخت و نکات مهم در خصوص ساعات حضور، مرخصی‌ها، ترفیعات و نحوه ارتقای اساتید را بیان داشت.
 
رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری در پایان خاطرنشان کرد: ارائه مقالات علمی در نشریه کارآفرین با توجه به کسب مجوز علمی ترویجی، به کسب امتیاز برای ارتقا می‌انجامد که این امتیازات شامل امتیازات آموزشی، امتیازات پژوهشی، امتیازات فرهنگی و امتیازات علمی اجرایی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار