کد خبر:۲۵۶۲۹۰
چالش های امنیتی در فضای مجازی

پسوردهایی که زود‌تر لو می‌روند

استفاده از حروف بزرگ و کوچک، عدد و علامت برای ایجاد یک پسورد ترکیبی مناسب است و کاربر هنگام تایپ پسورد برای جلوگیری از نفوذ کیلاگر‌ها باید از کیبورد مجازی استفاده کند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  اکثر کاربران هنگام ایجاد پسورد برای حساب کاربری خود از تاریخ تولد شماره تلفن و یا نام فرزند خود استفاده می‌کنند که به راحتی قابل حدس زدن و دسترس است.

 

آرش فاضلی، کار‌شناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه استفاده از پسوردهای ترکیبی یکی از راهکارهای امنیتی برای جلوگیری از هک شدن است گفت: استفاده از فضای مجازی برای انجام تراکنش‌های مالی در بین کاربران باب شده و همین امر باعث شده افراد سودجو از این فضا برای کلاهبرداری‌های مالی استفاده کنند.

 

وی افزود: استفاده از حروف بزرگ و کوچک، عدد و علامت برای ایجاد یک پسورد ترکیبی مناسب است و کاربر هنگام تایپ پسورد برای جلوگیری از نفوذ کیلاگر‌ها باید از کیبورد مجازی استفاده کند.

 

وی با بیان اینکه کیلاگر‌ها هر آنچه را که بر روی کیبورد تایپ می‌شود ذخیره و به ایمیل شخص نفوذگر ارسال می‌کنند اظهار داشت: کاربران معمولی اصولا متوجه وجود کیلاگر بر روی سیستم خود نمی‌شوند و به محض اتصال به اینترنت تمام اطلاعات محرمانه آن‌ها که بر روی کیبورد تایپ می‌شود به هکر ارسال می‌شود.

 

وی تصریح کرد: استفاده از آنتی ویروسهای بروز شده که رایگان و یا کرک شده نیستند می‌تواند در جلوگیری از حمله کیلاگر‌ها موثر باشد.

 

این کار‌شناس فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: هنگام ورود به فضای سایبر و قبل از انجام هر نوع تراکنش در این فضا باید حداقل موارد امنیتی رعایت شود.

 

منبع: افکار نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار