بسیج جامعه پزشکی با وزیر بهداشت پیشنهادی موافق است
کد خبر:۲۵۶۳۵۶
رئیس زاده:

بسیج جامعه پزشکی با وزیر بهداشت پیشنهادی موافق است

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: بسیج نسبت به وزیر پیشنهادی بهداشت نظر مثبت دارد و امیدواریم با چینش خوب مدیریتی، تیم کاری و کارشناسی مناسب، بتواند معضلات نظام سلامت را برطرف کند.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، محمد رئیس‌زاده در مورد وزیر پیشنهادی بهداشت دولت یازدهم گفت: از زمانی که آقای هاشمی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت مطرح شده است بررسی جامع، درباره او انجام گرفت و سوابق کاری وی نیز بررسی دقیق شد.
 
وی ادامه داد: در نهایت وزیر پیشنهادی بهداشت با حضور در سازمان بسیج جامعه پزشکی و در جمع شورای مرکزی این سازمان جلسه‌ای را برگزار کرد، نظرات او مطرح شد و درباره معضلات کلان نظام سلامت با او بحث و گفت‌وگو شد.
 
رئیس‌زاده گفت: در مجموع سازمان بسیج جامعه پزشکی نسبت به وزیر پیشنهادی بهداشت نظر مثبت دارد و با توجه به توضیحات ارایه کرده و تجاربی که در این حوزه کسب کرده است امیدواریم اقدامات مؤثر و خوبی انجام شود.
 
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ضمن ابراز امیدواری نسبت به کسب رأی اعتماد قابل اتکاء از مجلس ادامه داد: امیدواریم با چینش خوب مدیریتی، تیم کاری و کارشناسی بتواند معضلات و مشکلات حل نشده نظام سلامت را برطرف کند.
 
رئیس‌زاده افزود: سازمان بسیج جامعه پزشکی با تمام توان و ظرفیتی که در تمام کشور دارد و به مسائل کارشناسی این حوزه اشراف دارد در خدمت وزیر پیشنهادی و تیم او خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار