به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، فرآیند رای اعتماد به وزرای دولت جدید در مجلس شورای اسلامی، فارغ از نتیجه، یک برنده واقعی داشت که شاید امروز پیروزیاش برای برای برخی تا حدودی خفی باشد اما در آینده جلی خواهد بود.
نظام اسلامی چهار سال تمام با یک اتهام مواجه بود: «تقلب در انتخابات ریاستجمهوری». فعالان فتنه آمریکایی – صهیونیستی 88 نهتنها ملت ایران را از شیرینی حماسه 22 خرداد 88 با این ترفند محروم کردند بلکه شکوه بینالمللی نظام اسلامی را نیز با لشکرکشی خیابانی زیر سوال بردند. اما پروسه رای اعتماد اخیر، عملا این اتهام فتنهگران را به زبالهدان تاریخ افکند.
در میان کسانی که این روزها برای گرفتن رای اعتماد به مجلس آمدند، کسانی بودند که آشکارا یا مخفیانه از فتنه صهیونیستی – آمریکایی مزبور حمایت کرده بودند و یا دستکم روشن بود که دل آنها با فتنه است. برخی از اعضای مرکزی ستاد انتخاباتی سران فتنه در سال 88 هم از افراد مزبور بودند که البته با انتقادات تند برخی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مواجه شدند.
مساله اصلی دقیقا همینجاست: «در حالی که نمایندگان مخالف با قدرت تمام مساله فتنه و دخالت این عناصر در فتنه 88 را مطرح میکردند، این افراد بدون اصرار ورزیدن به عملکرد سابق خود، فتنه را محکوم کردند و حضور خود در آن را انکار کردند و بر التزام به اسلام و ولایت فقیه تاکید ورزیدند. برای نظام اسلامی این بهمعنای اعلام برائت گروهی از نزدیکترین افراد به سران فتنه از فتنه است و جدا دست آوردی بزرگ محسوب میشود.»
به عبارت دیگر، با محکوم شدن فتنه از سوی کسانی که به درست یا غلط، همراهان فتنه شناخته میشدند - و البته این گزارش قصد ایراد اتهام به هیچیک از آنها را ندارد - برنده اصلی نظام اسلامی ایران است. اگرچه ممکن است این شبهه مطرح شود که این افراد امروز مجبور هستند که برای کسب رای اعتماد برای خود یا همکارانشان چنین بگویند اما این شبهه در اصل ماجرا تغییری ایجاد نمیکند چرا که این دوستان این جملات را در ادبیات رسمی خود ثبت کردهاند و با این کار تیشهای دیگر بر پیکره بیجان فتنه و فتنهگران زدهاند. دیگر چگونه میخواهند از زیر بار حرفهایی که در جریان گرفتن رای اعتماد زدهاند و ثبت شده است، فرار کنند؟
بهعبارت دیگر، نظام مقدس اسلامی به عون الهی نهتنها جریان معتدل اصلاحات را وارد گود رقابتهای انتخاباتی کرد و بخش وسیعی از بدنه آنها را پای صندوق رای آورد، بلکه برائت از فتنه و محکومیت آن را از زبان برخی چهرههای سرشناس اصلاحطلبی حاصل کرد و این یک پیروزی بزرگ و بینظیر برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
در حین پروسه رای اعتماد، یاس در بین فعالان سایبری حامی سران خودفروخته فتنه موج میزد. اینان در شبکههای اجتماعی با ارسال پستهای متعدد در خصوص زنده بودن و زنده ماندن نام و یاد راس فتنه عملا نگرانی واقعی خود را بروز دادند: «نگرانی از فراموش شدن سران منزوی فتنه»! مضحک اینکه عدهای از اصحاب سایبری فتنه تکرار نام فتنه در مجلس شورای اسلامی را نشانه مهم بودن خود دانسته بودند.
بههر حال، پروسه رای اعتماد، یک برنده واقعی دارد و آن نظام اسلامی است. بدیهی است هیچ وزیری اجازه عبور از سیاستهای کلی نظام اسلامی را ندارد، با هر عقبه سیاسی و اجتماعی که داشته باشد.
منبع: آی پرس