به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پس از عدم اعطای رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سه وزیر علوم، ورزش و آموزش و پرورش، عدهای از تندروهای اصلاح طلب با پوشش رسانهای رسانههای زنجیرهای خود در پی حمله به نمایندگان هستند.
طیف افراطی مذکور درصدد است با اقلیت خواندن نمایندگانی که به وزرا رای اعتماد ندادهاند، آنان را در ضدیت با آرای مردمی که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند بنامد.
طبق اصول متعدد قانون اساسی و از جمله اصول 122، 133، 137 و... رئیس جمهور و وزیران باید در برابر نمایندگان ملت پاسخگو باشند. بنابراین تندروهای اصلاح طلب دقت نمایند که آن طور که آنان فکر میکنند، نمایندگی مجلس و رای اعتماد به وزرا یک کار تشریفاتی و تزئینی نیست و تک تک نمایندگان در قبال رای و نظر خود قطعا در پیشگاه ملت و خداوند پاسخگو خواهند بود.ژ
درحالی که در روزهای گذشته برخی نمایندگان، از لابیگری برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی خبر دادند، رسانههای مذکور سعی در القای لابیهای پشت پرده و دخالت برخی نهادها و ادعاهای واهی دیگر برای رای نیاوردن وزرای مذکور نمودهاند، اما ظاهرا در این راستا موفقیتی کسب نکردهاند، زیرا حتی در مصاحبههای خود نیز به نتایج مطلوبی دست نیافتهاند.
* لابیگری به سبکی جدید
حجت الاسلام سالک، نماینده مردم اصفهان با اشاره به لابی گریهای بیسابقه برای کسب رای اعتماد، گفت: «بیسابقهترین لابی برای رای اعتماد به وزرا در مجلس نهم به چشم میخورد. من در سه دوره مجلس حضور داشتم اما وضعیتی که برای لابی در مجلس نهم به چشم میخورد، بسیار تاسف بار است؛ چرا که عناصر عجیب و غریبی با التماس و به دست گرفتن قرآن در بین نمایندگان حضور مییابند که همواره روی آنها علامت سوال بزرگی وجود دارد.»
حجت الاسلام سبحانی نیا، نماینده مردم نیشابور، درخصوص فعالیتهای نمایندگان برای بررسی صلاحیتهای وزرای پیشنهادی گفت: مباحث مطرح شده تا حدی دور از مسائل جناحی و سیاسی بود، چون اولویت برای نمایندگان حل شدن مشکلات کشور است که در همین راستا برای دادن رای اعتماد بیشتر به توانمندیهای وزرای معرفی شده در گذشته، ولایتپذیری و موضوع قضایای 88 توجه شد.
* سخن از مشارکت در فتنه «تفتیش عقاید» نیست، جلوگیری از یک «سقوط بزرگتر» است
رسانههای زنجیرهای اصلاحات با کوچک نمایی فتنه 88 سعی نمودند صحبت از حمایت برخی وزرای پیشنهادی از فتنه را «تفتیش عقاید» بنامند، درحالی که فتنه 88 یک حرکت عملی برای براندازی جمهوری اسلامی بود و دست اندکاران و حامیان آن دانسته یا نادانسته دچار یک «سقوط بزرگ» شدند.
حجت الاسلام رسایی نماینده مردم تهران، در همین رابطه در نطق خود در مجلس گفت: «برخی مغالطه میکنند که چرا به حضور برخی از وزرای پیشنهادی در ستاد انتخاباتی فتنه گران، یا اعتراضات غیر قانونی سال 88 اعتراض میکنیم؟ این مغالطهای کودکانه است، چرا که اعتراض اصلی ما به کسانی است که نامشان در کابینه آمده و آنها بعد از انتخابات از فتنه گران حمایت کردند و برخی از آنها بعد از آن حوادث تلخ حاضر به موضع گیری نشدند. برخی از آقایان در کمیسیونهای مربوطه از به کار بردن لفظ فتنه اکراه دارند. آقایان مگر یادتان رفته که رهبری فرمودند: مردود شدن در این میدان به معنای رفوزه شدن در یک امتحان نیست بلکه به معنای سقوط است. مگر یادتان رفته که رهبر انقلاب فرمودند: اینها هرکاری برای مقابله با نظام توانستند کردند، آنجا که کاری از پیش نبردند، نه اینکه نتوانستند بلکه نیغشان نبرید.»
برخی سیاستبازان اصلاح طلب و نشریات افراطی آنها مدعیاند چون رئیس جمهور رأی مردم را کسب کرده، بنابراین نمایندگان باید پیام مردم را بگیرند و با یک قیام و قعود، رأی دربستی به کابینه بدهند. گویا مثلا رئیس جمهور نماینده مردم است اما نمایندگان مجلس نماینده مردم نیستند.
بهتر است تندروهای اصلاح طلب نیز به جای انتشار زنجیره وار مطالب غیر واقعی و متشنج نمودن جو جامعه، به مشی اعتدالی مورد نظر دولت تدبیر و امید احترام گذاشته و سعی در پیشبرد اهداف کشور نمایند.
منبع: فرهنگ نیوز