گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»_ وحید شورآبی ، در طول این این 8 سال همواره دولت آقای احمدی نژاد به ایجاد تنش با مجلس و لجاجت در عرصه سیاسی کشور و در عزل و نصبها متهم میشد.
انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به پستهای گوناگون بعد از حکم حکومتی رهبر انقلاب و پافشاری برای استفاده از سعید مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی انتقادات زیادی را برای شخص رئیس جمهور وقت در پی داشت، اصرار احمدی نژاد برای استفاده از افراد فوق دو معنا بیشتر نداشت، یا در دولت قحط الرجال بود! یا احمدی نژاد از سر لجاجت این کار را میکرد.
به هر حال استفاده از افراد حاشیهدار و زاویهدار با انقلاب در دولت احمدی نژاد هیچ توجیهی نداشت و رسانهها همواره شخص رئیس جمهور را مورد شماتت و سرزنش قرار میدادند، این گونه اقدامات دولت علاوه بر اینکه دولت را دچار هزینه و حواشی میکرد مقدار بسیار زیادی از زمان دولت خرج اینگونه مسائل میشد وبا متشنج کردن فضای سیاسی کشور،خوراک برای رسانههای بیگانه فراهم میکرد، یکشنبه سیاه مجلس نمونه بارزی از نتیجه این نوع عزل و نصبها در دولت دهم بود.
دولت تدبیر و امید که با شعارهایی همچون قانونگرایی،تعامل،عقلانیت و اعتدال و دوری از افراط وتفریط زمام امور را به دست گرفته است و بر آرامش فضای سیاسی در کشور در شرایط کنونی تاکید دارد و رئیس جمهور محترم نیز همواره در تبلیغات انتخاباتی و بعد از آن از عدم توجه به قانون و افراط و حاشیهسازی در دولت قبلی انتقاد میکرد، تعدادی از وزرای پیشنهادی خود را از عناصر فعال در فتنه 88 انتخاب و به مجلس معرفی کرد که مجلس نیز با موشکافی دقیق در عملکرد وزرای پیشنهادی فعال در فتنه به وظیفه خود عمل نمود و به آنها رای اعتماد نداد، در واقع مجلس شورای اسلامی به آقای روحانی و اطرافیانش نشان داد که اجازه حضور این گونه افراد را به عنوان وزیر نمیدهد و دولت هم باید ساحت خود را از وجود چنین افرادی مبری کند.
اما انگار روحانی همچون احمدی نژاد بر استفاده از افراد حاشیهدار و مساله ساز دردولت اصرار دارد. انتصاب آقای محمدعلی نجفی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که در در مجلس نتوانست اعتماد نمایندگان ملت را برای تصدی وزارت آموزش و پروش به خود جلب کند و همچنین انتصاب جعفرتوفیقی به سرپرستی وزارت علوم که از مدعیان تقلب در انتخابات 88 است، نشان داد متاسفانه اینگونه عزل و نصب ها در دولت نهادینه شده است.
نکتهای که قابل توجه است آن است که حداقل اگر جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم فقط در تجمع حضور یافته بود اما آقای توفیقی در سخنرانی روز 26 خرداد 88 در جمع اساتید متحصن میگوید: « تاسف و تاثر و تالم بسیار که ما رای شخصیت با تقوا سالم و مدیر با تجربهای مثل آقای مهندس موسوی را بگیریم و به اسم کسانی بنویسیم که در واقع انقلابیون چند روزه هستند» آیا در دولت آقای روحانی هم قحط الرجال ! است یا ... آیا براستی آقای روحانی نمیدانند انتصاب این گونه افراد تند رو برخلاف اعتدال و قانون گرایی است ؟ آیا این کار آقای روحانی دچار دولت را حاشیه نمیکند؟
با توجه به اینکه در شرایط کنونی آرامش فضای سیاسی کشور لازمه تحقق حماسه اقتصادی است ، اقدامات تنشزا در فضای سیاسی کشور محکوم است و چه بهتر دولت از اینگونه اقدامات پرهیز کند و امیدواریم رئیس جمهور محترم پیام مجلس شورای اسلامی بر استفاده نکردن از حامیان فتنه و فتنه گران هرچه زودتر درک کند تا دولت و ملت را دچار هزینههای سنگین نکند.
انتشار این یادداشت از سوی «خبرگزاری دانشجو» به منزله تایید محتوای آن نمیباشد و آماده انعکاس تمامی نظرات هستیم.
قحط الرجال نبود که دستي دستي مملکت رو 16 سال برنمي گردونديم عقب
دعا کنيم بدتر از اينها پيش نيايد..
غير از ضرورت اهتمام به اوضاع اقتصادي، اوضاع فرهنگي نيز بيش از پيش بدتر و ناراحت کننده تر مي شود..