پرویز سروری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بررسی جلسه صلاحیت وزرای پیشنهادی گفت: آنچه که در جلسات رای اعتماد وزرا درباره فتنه و نقش هر کدام از وزیران در آن حوادث مورد بررسی قرار گرفت، به منزله انجام دادن جرم سیاسی نبود.
وی ادامه داد: ممکن است یک فرد از نظر قوانین موجود، مجرم تلقی نشود، اما نگاه، رویکرد و همکاری که با جریان ساختارشکن داشته است از نظر نمایندگان مهم بوده، بنابراین این فرد صلاحیت قرار گرفتن در مناصب حساس نظام را ندارد؛ زیرا در روزهای سخت نظام به جای آن که با تمام قدرت پشت سر نظام و رهبری قرار بگیرد با همراهی خود با جریان فتنه، آب به آسیاب دشمن ریخته و از منظر نمایندگان نمیتواند به عنوان یک مقام مسئول به پست وزارت منصوب شود.
عضو منتخب شورای شهر تهران این مسائل را دو موضوع جداگانه دانست و تصریح کرد: این موضوع دو مطلب جداگانه است؛ زیرا برخی ممکن است از نظر قانونی شرایط قرار گرفتن در مقابل قاضی را نداشته باشند یعنی جرم سیاسی مرتکب نشده باشند، اما از نظر نمایندگان مجلس نیز صلاحیت تصرف مناصب حساس را ندارند.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به این مسئله که «فتنه معیار نمایندگان برای بررسی صلاحیت وزرای باقی مانده است»، تصریح کرد: نمایندگان همواره نشان دادهاند که این حساسیت را دارند؛ هر چند که در مواردی میتوانست این حساسیت بیشتر باشد و با برخی از افراد می شد سختگیرانه تر برخورد کرد.
وی در انتها به عدم رایآوری میلی منفرد، نجفی و سلطانی فر اشاره کرد و گفت: عدم رایآوری این افراد نشان دهنده آن است که این موضوع همچنان برای نمایندگان به عنوان یک معیار مطرح بوده و انتظار ما از جناب روحانی آن است که با دقت افرادی را به مجلس معرفی کند تا نمایندگان مجبور به واکنش منفی نسبت به آنها نشوند.