کد خبر:۲۵۹۱۴۹

جزئیات کامل از انواع شرکت های تجاری و مراحل ثبت آنها

یکی از اولین مراحل ورود حرفه ای به بازار کار افراد ثبت یکی از انواع شرکت بسته به نوع حرفه ای قرار است شروع کنند می باشد، در این مطلب در رابطه با انواع شرکت های تجاری و نحوه ثبت آنها صحبت خواهیم کرد.
جزئیات کامل از انواع شرکت های تجاری و مراحل ثبت آنها

به گزارش خبرنگار اشتغال «خبرگزاری دانشجو» یکی از اولین مراحل ورود حرفه ای به بازار کار افراد ثبت یکی از انواع شرکت بسته به نوع حرفه ای قرار است شروع کنند می باشد، در این مطلب در رابطه با انواع شرکت های تجاری و نحوه ثبت آنها صحبت خواهیم کرد، شرکت های که در این مطلب در رابطه با آنها صحبت خواهیم کرد شامل شرکت سهامی عام‌، شرکت سهامی خاص، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیرسهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی می گردد

 

شرکت سهامی عام‌
در بین تعاریفی که از شرکت سهامی عام شده است به طور کلی می توان چنین گفت که شرکت سهامی‌عام، شرکتی است بازرگانی (‌ولو اینکه موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که سرمایه‌‌ی آن به سهام، تقسیم‌شده که بخشی از این سرمایه از طریق فروش سهام به مردم تأمین‌ می‌شود. در شرکت سهامی‌عام، تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و مسئولیت سهام‌داران، محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. در این شرکت، عبارت «شرکت سهامی عام» باید قبل از نام شرکت با بعد از آن، بدون فاصله با نام شرکت در کلیه‌ی اوراق و اطلاعیه‌ها و آگهی‌های شرکت به طور روشن و خوانا قید شود.

جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های سهامی عام و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=64&Id=252501&Sgr=8919

 

شرکت سهامی خاص
شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن،‌ امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایه‌ی آن منحصراً توسط مؤسسین،تأمین‌گردیده و سرمایه‌ی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، ‌محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «‌شرکت سهامی خاص»‌ باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، به طور روشن و خوانا قید شود.
پرداخت حداقل 35% سرمایه‌ی شرکت از بانکی که حساب شرکت در حالِ تأسیس در آنجا باز شده است تذکر: درصورتی که مقداری از سرمایه‌ی شرکت، آورده‌ی غیرنقدی باشد ( اموال منقول و غیرمنقول ) ارائه‌ی تقویم نامه‌ی کارشناس رسمی دادگستری، الزامی است و در صورتی که اموال غیرمنقول، جزء سرمایه‌ی شرکت قرار داده شود؛ ارائه‌ی اصل سند مالکیت، ضروری است.

جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های سهامی خاص و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=64&Id=251585&Sgr=8919


شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایه‌ی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.در نام شرکت باید عبارت ‹‹‌با مسئولیت محدود›› ‌قید شود.
 
جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت با مسئولیت محدود و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

 http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=64&Id=250619&Sgr=8919


شرکت تضامنی
شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود.اگر دارایی شرکت برای تأدیه‌ی تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام شرکت تضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» ‌و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.


جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های تضامنی  و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=64&Id=254792&Sgr=8919

 

شرکت مختلط غیرسهامی
شرکت مختلط غیرسهامی، شرکتی است که برای امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام، تشکیل می‌شود. شریک ضامن، مسئول کلیه‌ی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود، کسی است که مسئولیت او فقط به میزان سرمایه‌ای است که درشرکت گذارده و یا بایستی بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت «شرکت مختلط» ‌و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن، قید شود.


جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های مختلط غیر سهامی و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

در حال به روز رسانی...

 

تعریف شرکت مختلط سهامی
شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت نام مخصوص بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می‌شود.شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه‌ی آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه‌ای است که در شرکت دارند. شریک ضامن کسی است که سرمایه‌ی او به صورت سهام درنیامده و مسئول کلیه‌ی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیداشود .در صورت تعدد شریک ضامن، مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر، تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. در نام شرکت باید عبارت «شرکت مختلط»‌ ‌و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود.
 
جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های مختلط سهامی و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

در حال به روز رسانی

 

شرکت نسبی
شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری، تحت نام مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و مسئولیت هریک از شرکا به نسبت سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته است. در اسم شرکت نسبی عبارت «شرکت نسبی» و لااقل اسم یکی از شرکا باید ذکر شود؛ در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد؛ بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکر شده عبارتی از قبیل «و شرکا» و «‌و برادران» ضروری است.
 
جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های نسبی و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=64&Id=255062&Sgr=8919


شرکت تعاونی
به موجب ماده‌ی17 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، «شرکت تعاونی، شرکتی است که تمام یا حداقل 51% سرمایه‌ی آن به وسیله‌ی اعضا در اختیار شرکت تعاونی قرارگیرد و وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت و تحت پوشش دولت، بانک‌ها،‌ شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی کشوری، بنیاد مستضعفان و سایر نهادهای عمومی می‌توانند جهت اجرای بند 2 اصل 43 از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر از قبیل مشارکت، مضاربه، مزارعه، ‌مساقات، اجاره، اجاره به شرط تملیک، بیع شرط، فروش اقساطی و صلح، اقدام به کمک در تأمین یا افزایش سرمایه‌ی شرکت‌های تعاونی نمایند؛ بدون آن که عضو باشند.


جزئیات کامل در رابطه با نحوه ثبت این شرکت، مدارک مورد نیاز برای ثبت، قوانین و مقرارات مرتبط با شرکت های سهامی عام و سایر مسائل مربوطه را با کلیک کردن روی لینک زیر پیگیری کنید:

http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=64&Id=257491&Sgr=8919


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار