کد خبر:۲۶۱۱۵۸
توفیقی در نشست روسای هیأت‌های ورزش دانشگاهی:

ورزش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است/ نگاه ما به ورزش فوق برنامه نیست

سرپرست وزارت علوم گفت: باید این تفکر را توسعه دهیم که بحث ورزش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است که ارزش افزوده آن به زودی برمی گردد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» توفیقی در نشست روسای هیأت‌های ورزش دانشگاهی که از صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد گفت: از نگاه خودم به چند دلیل باید از توسعه ورزش در دانشگاه حمایت کرد و به دلیل علاقه مندی شخصی به ورزش هر کمکی که لازم باشد انجام می دهم.


وی در ادامه افزود: از زاویه توسعه علم هم باید از ورزش حمایت کنیم چرا که توسعه علمی که مقام معظم رهبری در سال های گذشته بیشترین توجه را به آن داشته در کنار توسعه ورزش به دست می آید چرا که نشاط در محیط دانشگاه آن را جذاب و بر کیفیت علمی و تحصیلی تأثیرگذار است.


سرپرست وزارت علوم تصریح کرد: هر برنامه ای برای توسعه علمی داشته باشیم موفقیت آن مستلزم این است که فضای دانشگاه جذاب و پرامید باشد.


توفیقی گفت: نگاه من به ورزش یک نگاه فوق برنامه ای نیست چرا که تصور از فوق برنامه این است که هر کسی بخواهد یا وقت داشته باشد با یک نگاه تفننی در آن شرکت می کند ولی ما نیاز داریم که موضوع ورزش با برنامه ریزی پیگیری شود.


وی خاطرنشان کرد: همه ما می گوییم دانشجویان سرمایه ها و فرصت هستند و این مستلزم این است که در این زمینه اهتمام ورزیم تا وضعیت ها توسعه پیدا بکند.


سرپرست وزارت علوم یادآور شد: به خاطر احساس مسئولیتی که داریم باید به این مسئله اهتمام کنیم تا از این فرصتی که ورزش در جهت جلوگیری از ناهنجاری های اجتماعی دارد استفاده کنیم.


توفیقی خاطرنشان کرد: زمانی که در عرصه بین المللی حضور داریم وحدت ملی تقویت و جامعه با نشاط می شود و سرمایه گذاری در ورزش دانشگاهی علاوه بر اثر بخشی در دانشگاه در توسعه ورزش حرفه ای نیز اثر دارد.


وی بر عدم انسجام و از هم گسیختگی در برخی از مسائل اشاره کرد و گفت: زمانی که متولیان زیادی یک امر را پیگیری می کنند اصطکاک زیاد بین افراد انرژی ها را تلف می کند امیدواریم این فدراسیون همه را زیر چتر خود بگیرد.


توفیقی یادآور شد: باید با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هماهنگ باشیم و همه متولیان امر ورزش به گونه ای عمل کنند که باعث هم افزایی و توسعه باشد.


وی در پایان گفت: باید این تفکر را توسعه دهیم که بحث ورزش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است که ارزش افزوده آن به زودی برمی گردد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار