به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» مهرزاد حمیدی، در نشست رؤسای هیئت های استانی فدراسیون ورزش های دانشگاهی که از صبح امروز در وزارت علوم آغاز شده است، گفت: روزی که المپیادهای ورزشی را پی ریزی کردیم ورزش دانشجویی با یک جهت و رشد روبرو شد و همه نگاه ها را به خود جلب کرد اما امروز پس از بیست سال می بینیم که المپیادها از اقبال و گرایش لازم برخوردار نیست و این سئوال در ذهن بسیاری از دوستان ایجاد شده که آیا استمرار آن لازم است یا نه.
وی در ادامه افزود: اقتضائات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه متفاوت شده است و طرح و تدبیر جدیدی را می طلبد، امروز به لحاظ محدودیت های اقتصادی ورزش دانشجویی به عنوان یک مقوله واحد و با جامعه هدف 5/4 میلیونی باید طراحی های کلان داشته باشد.
رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی تصریح کرد: احساس می کنیم که ورزش دانشجویی در کف حیاط دانشگاه ها و خوابگاه ها باید رمق بیشتری داشته باشد و فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی به عنوان یک تشکیلات فرابخشی باید گام های بلندتری بردارد.
وی افزود: به لحاظ محدودیت های مالی دوره سختی را گذراندیم و در سال گذشته تنها 26 درصد از بودجه مصوب خود را دریافت کردیم، همچنین بودجه مصوب امسال نیز 40 درصد کاهش داشته و 100 میلیون تومان از هفت سال گذشته کمتر شده است.
حمیدی خاطرنشان کرد: باید با فعالیت های مشترک از موازی کاری جلوگیری کنیم و از یک ریال هم بهره بری مالی ببریم و تلاش کنیم تا منابع جدید مالی به دست آوریم.
وی 50 درصد از جمعیت دانشجویی کشور را ساکن شهرها دانست و گفت: با حضور 700 هزار دانشجو در هر شهر و به واسطه رقابت های ورزشی می توانیم نشاط ایجاد کنیم البته باید به یاد داشته باشیم که مسائل اقتصادی بازدارنده نیستند بلکه با خلاقیت می توان کار را دنبال کرد.
رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی خاطرنشان کرد: هیئت های استانی باید اساسنامه داشته باشند تا اختیارات آنها مشخص شود همچنین کمیسیون تخصصی دائمی نیز تشکیل شده که ما حصل فعالیت آن در برنامه ها قرار گرفته است.
وی از افتتاح حساب بانکی فدراسیون با حمایت حقوقی و قانونی مدیریت تشکیلاتی بودجه خبر داد و گفت: فدراسیون امروز دارای حساب ریالی، دلاری و یوروی است که باقیمانده پول بازی های کازان در این حساب قرار دارد.
همچنین طلب خود از نمایندگان فدراسیون ورزش های دانشگاهیAUCF دریافت کردیم و اکنون در حساب دلاری فدراسیون قرار دارد.
وی از کمک 100 میلیونی کمیته ملی المپیک به این فدراسیون برای نخستین بار خبر داد و گفت: از وزارت ورزش نیز درخواست کمک کردیم اما با توجه به شرایطی که فدراسیون های این وزارتخانه داشتند فهمیدیم که امکان دریافت کمک از این وزارتخانه وجود ندارد.
رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی در پایان به عملکرد کاروان ایران در مسابقات یونیورسیاد اشاره کرد و گفت: در 40 سال گذشته با کمترین تعداد نفر و بیشترین تعداد مدال در این رقابت ها شرکت کردیم و با صرفه جویی در اردوها با حداقل هزینه، حداکثر کارایی را داشتیم.