کد خبر:۲۶۱۶۷۸
فیلم جیرانی در راه نمایش خانگی؛

مسئولان وزارت ارشاد به دغدغه‌های مردم احترام بگذارند

فریدون جیرانی که پس از اتفاقات برنامه هفت و جاروجنجال‌های ساخت فیلم «من مادر هستم» دیگر در تلویزیون جایگاهی ندارد، امروز در اندیشه آوردن «من مادر هستم» به شبکه نمایش خانگی است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  پس از ساخت «من مادر هستم» به صورت کاملا اتفاقی! و بدون برنامه ریزی، جنجال و کنش‌هایی در رابطه با اکران این فیلم به راه افتاد. اکرانی که بعد‌ها مدیون همین جنجال آفرینی‌ها شد و توانست گیشه سینما‌ها را رونق ببخشد.


اتفاقی که قبل از گرفتن مجوز رخ داد، بازتاب هیاهو و انتقاد‌هایی بود که عمدتا به فیلم‌های ساخته شده جیرانی وارد بوده است. با بازتاب گسترده اینجارو جنجال‌ها بیننده را به دیدن فیلم خود ترغیب کرده و در ‌‌نهایت توانست سود اقتصادی از نمایش این فیلم را از آنِ خود کند!


فیلم خاطرات زنی با اختلالات روانی را روایت می‌کند و در تمام داستان شرح حال سیمین (با بازی پانته آ بهرام) در حال نمایش است. «من مادر هستم» با عبور از بعضی باید‌ها و نباید‌ها و با جنجال‌های به نظر ساختگی اجازه اکران گرفت. حال که از داستان بی‌پروا و سیاه نمایی «من مادر هستم» گذشته است، خبر از توزیع در شبکه نمایش خانگی به گوش می‌رسد.


تهیه کننده این فیلم از نمایش این فیلم در شبکه نمایش خانگی خبر داد و تاکید کرد: «من مادر هستم» بدون هیچ حذفیاتی نسبت به نسخه اکران به شبکه نمایش خانگی می‌آید. تمام تلاشمان این بود که فیلم در نسخه ویدیویی نسبت به اکرانش هیچ تغییری نکند.


شبکه نمایش خانگی عمومیت بیشتری نسبت به سینما دارد و مخاطب آن به طبع بیشتر و با جامعیت گروه‌های سنی است. توجه به مجوز‌ها در این حوزه مهم‌ترین گام برای پیشبرد اهداف فرهنگی است.


فیلم‌های غالبا تجاری که رنگ و بوی خیانت و تزلزل خانوادگی در آن مشهود است به راحتی در سوپر مارکت‌ها در دسترس و در حال خرید و فروش است. حال امروز پیوستن فیلمی با نگاه سیاه به جامعه و روایت داستان زنی رنج دیده و بیمار به زودی در اختیار خانواده‌ها قرا خواهد گرفت.


سعید جابری انصاری دبیر ستاد حمایت وصیانت از آثار فرهنگی وزارت ارشاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار «آوینی فیلم» ورود هر محصول به شبکه نمایش خانگی را منوط به دریافت مجوز دانست و گفت: گرفتن مجوز برای توزیع یک محصول در شبک نمایش خانگی مرتبط به معاونت سینمایی است و اگر قرار باشد محصولی وارد شبکه خانگی شود طبق بررسی‌ها و کارشناسی‌های انجام شده صورت می‌گیرد.


جابری انصاری افزود: شما در گذشته دیده‌اید محصولی که معیار‌های وزارت ارشاد را نداشته است جمع آوری شده و اجازه توزیع به آن داده نشده است. چیزی که ملاک است محتوای محصول تامین کننده نیاز مردم باشد و بر مبنی ارزشهای اسلامی از لحاظ روحی و روانی نیاز جامعه را تامین کند و خارج از اصول و ارزشهای مشخص شده در وزارت ارشاد نباشد.


باتوجه به اظهارات جابری انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار «آوینی فیلم» به نظر می‌رسد مسئولان ارشد وزارت ارشاد باید توجه بیشتری به دغدغه‌های قشر ارزشی داشته باشد و مدیریت محتوایی را در تبیین شاخص‌های تایید یک فیلم برای راه‌یابی به شبکه نمایش خانگی را تقویت نماید.

 

منبع: آوینی فیلم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار