به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام تصمیم گیری برای تشکیل اتاق فکر در این وزارتخانه با حضور وزرای سابق، گفت: برخی اصلاحات در زمینه اعتبارات اسنادی و گمرکی برای سهولت فعالیت تعاونی ها پیش بینی شده است.
علی ربیعی با بیان اینکه عدالت اجتماعی با توسعه بخش تعاون ممکن می شود گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای توسعه بخش تعاون سعی دارد قوانین و مقرراتی را که مانع بهبود فضای کسب و کار می شود را اصلاح کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در همین راستا جلسات متعددی در همین مدت اندکی که سکان وزارتخانه را به دست گرفتم داشتم و قرار است این اصلاحات در بخش های اعتبار اسنادی و گمرکی صورت پذیرد.
ربیعی شرکت های تعاونی را نه تنها پدیده اقتصادی، بلکه یک پدیده اجتماعی دانست و بر فرهنگ سازی برای تغییر ذهنیتی که نسبت به بخش تعاون وجود دارد تاکید کرد. وی تصریح کرد: اگر به دنبال عدالت اجتماعی هستیم باید بخش تعاون را توسعه دهیم، اما متاسفانه تعاونی ها مشکل درون ساختاری دارند که باید این مشکلات در دل خود تعاونی مرتفع شود.
وی افزود: طبق مطالعاتی که صورت گرفته، شرکت های سهامی به انشعاب منجر می شوند و غالبا عمر فعالیت آنها کوتاه است و باید سعی کنیم تعاونی های تولیدی این مشکلات را نداشته و سرمایه گذاری بیشتری در این زمینه داشته باشیم.
ربیعی گفت: خوشبختانه در قانون ظرفیت های بسیار مناسبی برای بخش تعاون در نظر گرفته شده و اتاق تعاون با اتاق بازرگانی همسنگ دیده شده است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر مشارکت نخبگان برای توسعه بخش تعاون تاکید کرد و بیان داشت: مشارکت نخبگان در جامعه تعاون می تواند تصمیمات بزرگی را به همراه داشته باشد.
به گزارش مهر ربیعی اظهار داشت: من به عنوان وزیر در این وزارتخانه تصمیم دارم مانند یک باغبان عمل کرده و در کنار بخش تعاون ایستاده و به پرورش تشکل ها کمک نمایم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این راستا دوستان ما در وزارت تعاون برنامه های مطالعاتی خوبی انجام داده اند و در همین راستا سعی داریم از نظرات وزرای قبلی در اتاق فکر وزارت تعاون بهره مند باشیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع شرکت های تعاونی بر رابطه متقابل تاکید کرد و افزود: این وزارتخانه در کنار شرکت های تعاونی بوده و از کمک به آنها دریغ نخواهد کرد، در همین حال از شرکت های تعاونی نیز می خواهیم تا مشارکت خود را در یک رابطه متقابل و تعاملی افزایش دهند.