کد خبر:۲۶۱۷۳۴
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

صنعت گیم با استاندارد سازی وارد رقابت بین‌المللی خواهد شد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی صنعت گیم کشور را در ابتدای مسیر و نوپا دانست و گفت که باید در این عرصه فعالیت مضاعفی صورت گیرد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی صنعت گیم کشور را در ابتدای مسیر و نوپا دانست و گفت که باید در این عرصه فعالیت مضاعفی صورت گیرد تا این کودک نوپا شروع به دویدن کند و بحث بازی‌های رایانه‌ای در همه رسانه‌های تصویری، مجازی و مکتوب به صورت گسترده کار شود و سرمایه گذاران با این صنعت آشنا شده و از آن حمایت کنند.

 

«حسین میرمحمدی» با بیان اینکه رایانه و تولیدات مرتبط با آن در همه کشور ها جزء جدا نشدنی در خانواده بخصوص در میان نوجوانان و جوانان به شمار می رود، یادآور شد: بازی های رایانه ای به‌صورت یک طیف گسترده در فکر افراد ورود پیدا کرده است.

 

وی توضیح داد: برای جلوگیری از تاثیرات منفی برخی بازی ها بر افکار مخاطبان در گروه های سنی مختلف می توان با ساخت بازی های متنوع و با کیفیت برگرفته از سنت های ایرانی ورود تولیدات خارجی را محدود کرد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: تولید گسترده بازی های ایرانی و امکان عرضه به دیگر کشورها امکان درآمدزایی مناسب و درنهایت اشتغال زایی را برای جوانان دانش آموخته در رشته های رایانه، طراحی و دیگر بخش های مرتبط می شود.

 

میرمحمدی به ضرورت تولید بازی های استاندارد و در حد عرضه بین المللی اشاره کرد و گفت: صنعت بازی رایانه ای نباید همچون صنعت خودرو سازی کشور و محدود به داخل فعالیت کند، بلکه باید با جذب سرمایه گذاران در این عرصه به بالا رفتن سطح تولیدات با قیمت های مناسب کمک شود و فرهنگ غنی ایران – اسلامی از این طریق دیگر کشور ها عرضه شود.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی استاندارد سازی صنعت گیم کشور را با اهمیت دانست و بر توجه جدی به این بخش به عنوان حوزه ای گسترده ، با مخاطب فراوان و توان اشتغالزایی مناسب تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار