کد خبر:۲۶۲۰۷۱
علی ربیعی

جهت بهبود فضای کسب و کار از تجارب نخبگان اقتصادی استفاده خواهیم کرد

دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر بهبود فضای کسب و کار و استفاده از تجارب نخبگان و فعالان اقتصادی کشور خاطر نشان کرد: برنامه دولت تدبیر و امید اتکا به جامعه، سرمایه‌گذاری و نقدینگی دست مردم و بخش خصوصی است.
جهت بهبود فضای کسب و کار از تجارب نخبگان اقتصادی استفاده خواهیم کرد

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» علی ربیعی گفت: هدف من این است که پایه‌های آمار را اصلاح کنیم و به طور شفاف در اختیار مردم قرار بدهیم و در این مسیر مشاغلی که به وجود آمد آمارش را به مردم ارائه کنیم.

 

وی با بیان اینکه حفظ اشتغال موجود جزو برنامه‌های اساسی من در وزارتخانه است، اظهار کرد: درصددیم تا ظرفیت واحدهای تولیدی را در کوتاه مدت افزایش دهیم و بنگاهها را با هزینه کم احیا کنیم.

 

ربیعی بر بهبود فضای کسب و کار و استفاده از تجارب نخبگان و فعالان اقتصادی کشور تاکید و خاطر نشان کرد: برنامه دولت تدبیر و امید اتکا به جامعه، سرمایه‌گذاری و نقدینگی دست مردم و بخش خصوصی است و بر این اساس صنایعی که با تزریق کم می‌توانند راه بیفتند در جهت بهبود وضعیت اشتغال راه اندازی خواهیم کرد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه درباره اصلاحیه قانون کار و بازگشت آن به دولت، گفت: اصلاحیه هنوز در مجلس است و به دولت برنگشته ولی پس از بازگشت با اجماع نظر همه شرکای اجتماعی آن را اصلاح و مجدد به مجلس ارسال می کنیم.

 

ربیعی همچنین درباره سند ملی کار شایسته که در روزهای پایانی دولت دهم به تصویب نرسید، گفت: تدوین و تصویب سند ملی کار شایسته جزو برنامه‌های جدی من است و حتما آن را به سرانجام می‌رسانم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت و گور با ایسنا با بیان اینکه مسیر خصوصی سازی باید از تعاون بگذرد، تصریح کرد: تعاونی یک راه خصوصی سازی است که مردم را به شکل عظیمی درگیر خصوصی‌سازی می‌کند و فاصله طبقاتی را از بین می برد.

 

وی گفت که با خصوصی سازی مخالف نیست و به آن اعتقاد دارد ولی اگر خصوصی سازی از مسیر تعاونی‌ها دنبال شود جامعه‌ای بدون تبعیض و بی عدالتی را شاهد خواهیم بود.

 

به اعتقاد ربیعی دستیابی بخش تعاون به سهم 25 درصدی در اقتصاد ملی، مستلزم چالاک شدن دولت و واگذاری بسیاری از امور و تصدیگری‌های دولتی به مردم است و نقدینگی‌های دست مردم باید به راه تولید و اشتغالزایی برود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار