به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وبلاگ جمهوری اسلامی ایران نوشت:
روز 15 سپتامبر روز جهانی دموکراسی بود؛ شعار امسال این روز «رساتر کردن صدای دموکراسی» است؛ دبیرکل سازمان ملل در پیام خود به مناسبت روز بینالمللی دموکراسی تمام سیاستمداران را به شنیدن و احترام گذاشتن به صدای مردم دعوت کرده است. او از تمام شهروندان جامعه جهانی خواسته صدای خود را تنها برای سرنوشت خودشان به کار نگیرند بلکه صدا و تمایلات آنها ترجمان و در برگیرنده تمنیات و آرزوهای دیگران برای زندگی بهتر برای همه جهانیان باشد.
سیاره زمین دیگر مردمانی پراکنده و بیخبر از هم ندارد؛ برای شهروندان جامعه جهانی دموکراسی پنداری فراملی و تنیده در سرنوشت سیاره و ساکنان آن است؛ هنوز هستند افرادی در ایران که سایه دموکراسی را با تیر میزنند! و متأسفانه در میان نسل جوان هم ترویج میکنند تفکراتشان را به طرق گوناگون و متد غیرآکادمیک!
اما به نظر بنده ما در مواجهه با این مفهوم چارهای جز تسلیم نداریم؛ عدهای نخواستند دموکراسی را فهم کنند به دلایل متعدد! عدهای تعمدا دموکراسی را در مقابل اسلام و آموزههای دینی قرار دادهاند! اما همین عده که از قضا سنگ آرمانهای امام راحل رحمهالله علیه را هم بر سینه میکوبند نمیخواهند جملات امام در مورد دموکراسی تکرار و بازگو شود!
کار به جایی رسیده که میفرمایند که «دموکراسی اسلامی» اصلاً یک پارادوکس است؛ و دموکراسی سازگار با اسلام نیست چون مبانی آن غلط است در حالی که مبانی غلط الزاماً طرح اجرایی غلط را نتیجه نمیدهد بلکه یک طرح اجرایی برای حکومت و اداره جامعه یک اجتهاد بشری است که میتواند نتایجی در این اجتهاد باشد که مورد تأیید اسلام هم باشد زیرا آنچه از فطرت پاک انسانی و عقل پاک بشری تراوش شود با اسلام منافاتی نخواهد داشت.
خیلی از دستاوردهای علوم انسانی در غرب مطابقت عجیبی با قرآن و اسلام دارد و این به دلیل فطرت یکسان انسانهاست؛ روانشناسی غرب، جامعهشناسی غرب، فلسفه و منطق غربی مملو از دستاوردهایی است که مورد تأیید اسلامشناسان هست و خیلی از دستاوردهای علمی در علوم انسانی را در احادیث میبینیم!
امام خمینی رحمهالله علیه فرمود: «دموکراسی اسلامی کاملتر از دموکراسی غربی است» یعنی امام خمینی با بیش از نیم قرن سابقه مبارزات سیاسی نمیدانست که دموکراسی و لوازم آن با حکومت ولایت فقیه در تضاد است و شما الان این را متوجه شدهاید؟!
دموکراسی مطلوب ما با دموکراسیهای غرب ممکن است مشابه باشد، اما آن دموکراسی که ما میخواهیم به وجود آوریم در غرب وجود ندارد؛ دموکراسی اسلامی نقاط ضعف دموکراسی غربی را از طریق احکام و چارچوب اسلامی برطرف خواهد کرد و از این حیث که وصل به دستورات خداوند خواهد شد و کاملتر از دموکراسی غربی خواهد بود؛ در ضمن دموکراسی ما ایرانی خواهد بود.