کد خبر:۲۶۲۹۹۴
اکبری در گفت‌وگوی تفصیلی با «خبرگزاری دانشجو»:

دانشگاه آزاد نباید پیاده‌نظام احزاب سیاسی شود/ از تغییر دانشجو تنها جاسبی سود می‌برد

مدیر تشکل‌های سیاسی-اسلامی دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانشگاه نباید پیاده‌نظام احزاب سیاسی شود، گفت‌: دانشگاه محل علم و دانش است.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ اعتراضات دانشجویان به روند 30 ساله ای که بر دانشگاه آزاد اسلامی حکمفرما بود، منجر به برکناری عبدالله جاسبی از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی شد، انتصاب فرهاد دانشجو پس از عبدالله جاسبی و اقداماتی که وی در این دو سال انجام داده موجب شد تا به سراغ مجتبی اکبری، مدیر تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد رفته و گفت‌وگویی را با او در این مورد انجام دهیم که متن کامل این گفت‌و‌گو در ذیل آمده است:
 

«خبرگزاری دانشجو» - نقش جنبش دانشجویی را در خلق حماسه سیاسی-‌اقتصادی در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری تا چه حد می‌دانید؟

اکبری: نگاه من به انتخابات ریاست جمهوری یک نگاه ملی است، خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی نیز سعی شد تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوانیم نقش دانشجویان را در خلق حماسه سیاسی-اقتصادی پررنگ کنیم، یکی از این موارد آن بود که افرادی که می‌خواهند خود را در مقابل رای مردم قرار دهند باید در محیطی آزاداندیشانه حاضر شده و به سوالات دانشجویان پاسخ دهند که شرط این کار فراهم کردن فضای بی طرف و با امکانات و زمان مساوی برای همه این افراد بود تا بتوانند به تبیین برنامه‌های خود بپردازند.
 
در ایام انتخابات بیش از 250 همایش با موضوع انتخابات برگزار شد

دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به هدف خود در انتخابات ریاست جمهوری، دعوت از کاندیدها را به عهده تشکل‌ها واگذار کرد و از آنان خواست تا خود به دعوت از کاندیداها بپردازند و جلسات پرسش و پاسخی را به منظور شناخت بهتر کاندیداها برگزار کنند که نتیجه این امر موجب برگزاری 250 همایش با موضوع انتخابات بود، به طوری که همه کاندیداهایی که برای حضور در عرصه سیاسی احساس تکلیف کرده بودند قبل و بعد از مشخص شدن تأیید صلاحیت‌ها در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حضور پیدا کردند که حدود 60 تا 70 هزار دانشجو در این همایش‌ها حضور داشتند و به معنای واقعی می‌توان گفت که دانشگاه آزاد در ایام انتخابات توانست نقش پررنگی در تحقق این حماسه داشته باشد، در حالی که از کاندیدای خاصی جانبداری نکرد و توانست با نگاه فراجناحی و ملی به تبیین برنامه کاندیداها بپردازد.
 
دانشگاه آزاد اسلامی و تشکل های دانشجویی آن در ایام انتخابات منشوری را امضا کردند با این مضمون که در ایام انتخاب از کاندیدای خاصی حمایت نکرده و به سخنرانی در جهت حمایت از یک کاندیدای خاص نپردازند و نگاه بی طرفانه ای را نسبت به انتخابات داشته باشند؛ از سویی خود دانشگاه نیز به برگزاری برنامه‌ای با حضور آیت‌الله صدیقی، خطیب نماز جمعه موقت اقدام کرد و در آن از این منشور اخلاقی رونمایی نمود؛ در این منشور آمده بود، در انتخابات به کسی تهمت، افترا و توهین نشود و در عرصه انتخابات به فرامین اخلاق‌گرایی در منشور عمل شود تا فضای جامعه به سمت فضای مثبت برود که ثمرات عملکرد دانشگاه آزاد را در 24 خرداد از سوی مردم شاهد بودیم و دیدیم که حجت‌الاسلام روحانی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
 
دانشگاه آزاداسلامی در ایام انتخابات بی‌طرفانه عمل کرد

نوع کاری که در ایام انتخابات در دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرفت بخشنامه ای و دستوری نبود، به طوری که رئیس دانشگاه آزاد بخشنامه ای صادر نکرد که این اقدامات در دانشگاه صورت بگیرد، اما این دستور را داد که هیچ یک از مسئولان دانشگاه حق ندارند از امکانات دانشگاه آزاد برای حمایت از یک فرد خاص استفاده کنند و در ستادهای انتخاباتی حضور داشته باشند که این موجب شد کار دست جنبش دانشجویی باشد که جنبش دانشجویی با تلاش خود توانست برنامه های انتخاباتی را برنامه ریزی  و اجرایی کرده و هزینه های آن را برآورد کند؛ ما تا جایی که توانستیم سعی کردیم در تأمین این هزینه ها به آنها کمک کنیم، اما بخش عمده هزینه ها به عهده دانشجویان بود، حتی شاهد بودیم که دانشجویان از جیب خود هزینه می کردند که این رویکرد خالصانه ای است که نه در جنبش دانشجویی دانشگاه آزاد، بلکه در تمام فعالان دانشجویی دانشگاه ها شاهد آن هستیم.

«خبرگزاری دانشجو» - اگر بخواهیم عملکرد دانشگاه آزاد را در انتخابات 92 با انتخابات سال 88 مقایسه کنیم به چه نتیجه‌ای می‌رسیم؟ این در حالی است که در سال 88 شاهد بودیم جریانی بر دانشگاه آزاد اسلامی حاکم شد که از بودجه بیت‌المال برای دفاع از یک شخص خاص حمایت می‌کرد.
 
اکبری: من به عنوان یک فعال دانشجویی می گویم که اعتقاد ندارم از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای موردی جز خود دانشجویان هزینه شود؛ چرا که خود من دانشجوی دانشگاه آزاد بودم و به خوبی با تامین شهریه‌های دانشگاه آزاد آشنا هستم، بنابراین به نظرم باید شهریه‌ دانشجویان برای خود آنان صرف شود.
 
لزوم پاسخگویی مسئولان سابق دانشگاه آزاد درباره عملکرد خود در انتخابات 88
 
درباره عملکرد دانشگاه آزاد در سال 88 باید مسئولان وقت آن زمان پاسخگو باشند و من به عنوان کسی که در این برهه بر مسند مسئولیت قرار گرفته‌ام تنها پاسخگوی عملکرد خود هستم، اما به طور کلی باید بگویم اینکه دانشگاه آزاد به طور ساماندهی شده از یک کاندیدای خاص حمایت کند را کار ناپسندی می‌دانم و معتقدم که رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی باید به این امر بپردازد که چرا دانشگاه آزاد اسلامی در آن برهه به آن سمت رفت و شاهد آن تخلفات از این نهاد دانشگاهی بودیم، دانشگاه باید در وقایعی مانند انتخابات بی‌طرفانه عمل کند؛ چرا که وظیفه ما پیاده کردن منویات رهبری است.
 
«خبرگزاری دانشجو» - به نظر شما چه دلایلی موجب شد تا مطالبه جنبش دانشجویی به برکناری عبدالله جاسبی منجر شود؟
 
اکبری: جنبش دانشجویی جنبش تحولخواهی است و در تلاش است تا به سمت جلو حرکت کند؛ چرا که به خیلی از مسائل، آرمانی نگاه می‌کند، بنابراین مطالبه اصلی جنبش دانشجویی آن بود که با توجه به طولانی شدن مدیریت قبلی دانشگاه فضا تا حدی تغییر کند، حتی زمانی که ما دانشجو بودیم، می‌گفتیم باید هوایی تازه در دانشگاه دمیده شود، به این ترتیب مطالبه اصلی ما از دانشگاه آزاد اسلامی به نتیجه رسید و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرد.
 
دانشگاه محیط جوانی دارد و این محیط جوان به دلیل تغییر و تحولی که با آن روبرو است باید دارای مدیری جوان بوده تا بتواند پاسخگوی مطالبات جوانان باشد.
 
جوان‌گرایی اصلی بود که مدیریت جدید دانشگاه آزاد به آن توجه کرد 
 
یکی از موارد و کارهایی که در دانشگاه آزاد اسلامی بعد از تغییر رئیس آن به وسیله فرهاد دانشجو انجام شد، سپردن کارها به فارغ‌التحصیلان در عرصه تصمیم‌گیری و مدیریت و اجرا بود؛ چرا که تلاش دانشگاه آزاد در این دو سال بر آن بود که دانشگاه آزاد رئیس‌محور نشود، بلکه دانشجومحور باشد، به صورتی که دانشجو در تصمیم‌گیری یک واحد یا مدیریت کلان دانشگاه نقش گسترده‌ای داشته باشد.
 
 
 
در مدیریت فرهاد دانشجو شاهد بودیم که دانشجویان بدون تعارف و بدون تکلف با او صحبت می‌کردند و این انتقادپذیری از سوی رئیس دانشگاه آزاد وجود داشت، در حالی در مدیریت قبلی این گونه نبود و من به عنوان یک فعال دانشجویی از چنین آزادی‌ای برای صحبت با رئیس دانشگاه آزاد برخوردار نبودم، حتی فرهاد دانشجو به خاطر آن که جلسات فرمایشی نباشد گاهاً برگزاری جلسات را خود به دست می‌گرفت و میزبان جلسات دیدار با دانشجویان خود فرهاد دانشجو بود تا دانشجویان بتوانند در محیط بدون تعارف به بیان مسائل و مشکلات خود بپردازند؛ نکته دیگری که وجود داشت و باید به آن توجه کنیم آن است که جوان را باید باور کرد که این مهمترین خصیصه یک دانشگاه است.
 
«خبرگزاری دانشجو» - نقش جنبش دانشجویی، بخصوص تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی را در تحقق مطالبات رهبری تا چه حد می‌دانید؟
 
اکبری: شعارمان اخلاق‌مداری و فرهنگ‌مداری در عمل است؛ چرا که این نگاه اخلاقی از بسیاری از مسائل جلوگیری می‌کند و با توجه به اینکه رهبر انقلاب از دانشجویان خواسته‌اند نهضت آزاداندیشی و کرسی‌های علمی را در دانشگاه برپا کنند، تلاش ما در دانشگاه آزاد بر این امر استوار است که مطالبات رهبر را با کمک تشکل‌های دانشجویی محقق کرده و از برخورد فرمایشی پرهیز کنیم؛ به گونه‌ای که تشکل‌های دانشجویی ضمن آن که استقلال خود را داشتند، اما مطالبات رهبری را نیز پیگیری می‌کردند.
 
دانشگاه آزاد اسلامی شامل 260 تا 270 تشکل سیاسی، 157 تشکل اساتید و حدود 320 هیئت‌های مذهبی است که جمعیتی معادل 104 هزار نفر از دانشجویان را شامل می‌شود؛ تشکل‌های سیاسی آن شامل انجمن‌های اسلامی، انجمن اسلامی مستقل، جامعه اسلامی و کانون‌ها و جمعیت‌های اسلامی است که این کل فعالان دانشجویی دانشگاه آزاد است و  اعتقادمان بر این است که دانشگاه آزاد اسلامی باید به محیطی تبدیل شود که در نهایت امثال شهید باکری و شهید همت‌ را تحویل جامعه بدهد.
  
متاسفانه وقتی از اسلامی شدن دانشگاه سخن می‌گوییم، به ما هجمه می‌آورند که شما می‌خواهید دختران و پسران را از یکدیگر جدا کنید، در حالی که برخوردهای سلبی و ایجابی باید با یکدیگر انجام شوند؛ در واقع اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها به معنی آن است که دانشگاه به تحقق آرمان‌های اسلامی بینجامد و مبانی درسی ما نیز بر مبانی اسلامی منطبق باشد، در حالی که اکنون این گونه نیست و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، برای مثال در رشته مدیریت اسلامی که من در آن درس می‌خوانم در بسیاری از جاها تناقضاتی با اخلاق اسلامی دارد، در حالی که مدیریت اسلامی نباید برای رسیدن به هدف خود از هر ابزاری استفاده کند و باید در نگاه خود نگاهی جامع و شرعی داشته باشد.
 
بسیاری از اساتید نگاه اسلامی به دانشگاه‌ها ندارند که این متاسفانه موجب ترویج تفکر غربی در دانشگاه آزاد می‌شود؛ ما سعی کردیم این امر را برطرف کنیم و کار را از سطح سخت‌افزاری به نرم‌افزاری ارتقا دهیم؛ به این معنی که در این جا با تفکر دانشجو و استاد کار داریم تا انشاالله بتوانیم مطالبات رهبر را در دانشگاه محقق کنیم.  
 
«خبرگزاری دانشجو» - تلاش‌ها برای بازگشت مدیریت قبلی دانشگاه آزاد را به چه موضوعی منوط می‌دانید؟ چرا که به گفته فرهاد دانشجو افرادی که قصد انجام سیاسی‌کاری در دانشگاه را دارند در تلاشند تا وی را از مسند ریاست دانشگاه آزاد عزل کنند.
 
اکبری: ما اعتقاد داریم دانشجو باید سیاسی باشد، اما رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، نه؛ این یعنی رئیس دانشگاه آزاد نباید در دانشگاه سیاسی‌کاری کند؛ چرا که دانشگاه محل علم و دانش است نه خانه احزاب سیاسی.
 
تا قبل از انتخاب وزیر علوم، اولویت با عزل و نصب مدیران دانشگاهی نیست
 
من با شناختی که از اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد دارم، مطمئنم که آنان در شرایط فعلی مصلحت و تدبیر دانشگاه‌ها را به خوبی تشخیص می‌دهند، بنابراین با توجه به اینکه ما در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها هستیم، تغییر ریاست یک مجموعه دانشگاهی به صلاح کشور نیست؛ چرا که هنوز وزیر علوم تعیین نشده است.
 
هیئت امنا با توجه به سابقه‌ای که تا کنون از فرهاد دانشجو دیده‌ و رضایت از عملکرد او، باید اجازه دهد تا او کارهایش را جلو ببرد.
 
به نظر من تنها کسی که از این ماجرا سود می‌برد مدیریت قبلی دانشگاه آزاد است، بنابراین باید اجازه دهیم که وزیر علوم مشخص شود و سپس درباره ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم بگیریم.
 
«خبرگزاری دانشجو» - به نظر شما روحانی باید در انتخاب وزیر علوم به چه نکاتی توجه کند و نیز اقدامات سرپرست وزارت علوم را تاکنون چگونه دیده‌اید؟
 
اکبری: وزیر علوم باید آدم معتدلی باشد و بتواند با عملکرد خود هر دو جناح را راضی کند؛ از سویی وزیر علوم باید نگاهی دانشجومحور داشته باشد؛ همچنین فکر می‌کنم سعه‌صدر یکی از نکاتی است که باید وزیر علوم به آن توجه کند؛ چرا که مخاطبش دانشجویان است و انعطاف‌پذیری او می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، یکی دیگر از مواردی که وزیر علوم باید به آن توجه کند آن است که مطالباتی که رهبری از جامعه دانشگاهی دارند را در فضای دانشگاهی محقق کند، به طور کلی باید بگوییم دانشجو باید سیاسی باشد، اما این به آن معنی نیست که سیاسی‌کاری انجام دهد و مدیران سیاسی را برای ریاست بر واحدهای دانشگاهی انتخاب کند، بنابراین باید بتواند پاسخگوی مطالبات دانشجویان باشد.
 
 
درباره سرپرست وزارت علوم باید بگویم که در دوره مدیریت ایشان دانشگاه با فضاهای مختلفی روبرو بود، بنابراین این گونه نیست که ایشان گفته در دوره مدیریتش دانشگاه با هیچ تشنجی همراه نبوده است؛ به طور کلی باید بگویم که او خود باید درباره عملکردش پاسخگو باشد و برای جامعه دانشگاهی این موارد را روشن کند، ولی من به عنوان یک فعال دانشجویی مواضع توفیقی در عزل و نصب‌ها را نمی‌پسندم؛ چرا که مواضع سیاسی وی روشن است، اما اگر بخواهد این نگاه سیاسی را وارد دانشگاه کند، نگران‌کننده است.
 
وزارت علوم باید نگاهی بی‌طرفانه به قضایا داشته باشد و ما نباید دانشگاه را دانشگاهی تک‌صدایی کنیم؛ برای مثال اقداماتی که در مورد برخی روسای دانشگاه‌ها نظیر فرهاد دانشجو صورت گرفته، نشان می‌دهد در حالی که بسیاری از کارهای دانشگاهی هنوز بر روی زمین مانده است، آنان دست به عزل و نصب مدیران دانشگاهی برده‌اند، در حالی که اگر توفیقی قصد داشت وزیر علوم شود نباید با چنین یکه‌تازی و شتاب‌زدگی دست به چنین تغییراتی می‌زد.
 
 
«خبرگزاری دانشجو» - برنامه شما برای شش ماه سال تحصیلی پیش‌رو در دولت یازدهم چیست؟
 
اکبری: با توجه به فرصتی که در پیش روی ماست باید بگویم که تلاش داریم از وزرای دولت تدبیر و امید دعوت کنیم تا برنامه‌ها و اهداف خود را به قشر فرهیخته‌ دانشجویی ارائه کنند و اگر دانشجویان مطالبه‌ای از آنان دارند، به گوششان برسانیم.
 
نکته‌ای که دارای اهمیت است آن است که در دانشگاه آزاد اسلامی سعی داریم از فارغ‌التحصیلان با توجه به تجربه‌هایی که در قسمت‌های مختلف داشتند، استفاده کنیم؛ همچنین جلساتی را به منظور بصیرت‌افزایی و جنگ نرم در نظر داریم؛ یکی دیگر از مواردی که در تلاشیم آن را انجام دهیم، آن است که بودجه تشکل‌های دانشجویی 25 درصد افزایش یابد تا دانشجویان بتوانند در آغاز سال تحصیلی به ارائه برنامه‌های خود بپردازند.
  
«خبرگزاری دانشجو» - اگر در پایان نکته‌ای برای جمع‌بندی دارید بفرمایید.
 
اکبری: بهتر است وزرای دولت تدبیر و امید که اکنون در آغاز کار دولت هستند دانشگاه را خانه خود بدانند، به محیط دانشگاه‌‌ها آمده و ارتباط خود را با جامعه دانشگاهی قطع نکنند، ما به آینده امیدوار هستیم و در تلاش برای تحقق آرمان‌های انقلاب از تلاش باز نخواهیم ایستاد.
 
امروز به لطف خدا تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب نظام و انقلاب اسلامی در حال فعالیت هستند و در جهت تحقق این آرمان‌ها تحت زعامت مقام معظم رهبری و در خط ولایت حرکت می‌کنند تا بتوانند از مشکلات عبور کنند، ما نگران هستیم که مبادا نگاه‌های سیاسی به داخل دانشگاه بیاید و دانشگاه به پیاده نظام احزاب تبدیل شود، از سویی عملکرد مجلس در انتخاب وزرا نشان داد که آنان با دقت نظر به این امر می‌پردازند و وزیر علوم شایسته‌ای را برای ریاست در مسند دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
-
۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۶
حاميان رسانه‌اي فرهاد دانشجو در صدد نقل مکان به سايت‌هاي قاليباف
حاميان رسانه‌اي رئيس دانشگاه آزاد در آستانه خداحافظي فرهاد دانشجو از رياست دانشگاه آزاد و همچنين با قطعي شدن ماندگاري محمدباقر قاليباف در شهرداري تهران، در صدد وصول و به ثمر نشستن ارتباطاتي برآمده‌اند که طي ماه‌هاي اخير با مجموعه شهردار تهران ايجاد کرده‌اند.
همزمان با نزديک شدن غزل خداحافظي فرهاد دانشجو از رياست دانشگاه آزاد، اولين افرادي که جاي خالي داده و در صدد کسب و کاري جديد برآمده‌اند حاميان رسانه‌اي رئيس فعلي دانشگاه آزاد هستند.
مجتبي اکبري مديرکل تشکل‌‎هاي دانشگاه آزاد و مدير سايت راه دانشجو، حميد عابدي سرپرست روزنامه فرهيختگان و رضا همدانچي سرپرست خبرگزاري آنا در حالي که حدود 2 سال پيش با داعيه‌داري خدمت به گفتمان «آن
0
0
ناشناس
-
۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۷
همزمان با نزديک شدن غزل خداحافظي فرهاد دانشجو از رياست دانشگاه آزاد، اولين افرادي که جاي خالي داده و در صدد کسب و کاري جديد برآمده‌اند حاميان رسانه‌اي رئيس فعلي دانشگاه آزاد هستند.
مجتبي اکبري مديرکل تشکل‌‎هاي دانشگاه آزاد و مدير سايت راه دانشجو، حميد عابدي سرپرست روزنامه فرهيختگان و رضا همدانچي سرپرست خبرگزاري آنا در حالي که حدود 2 سال پيش با داعيه‌داري خدمت به گفتمان «آنتي هاشمي» و با مصاحبه‌هاي مکرر با منتقدان هاشمي رفسنجاني در جريان مديريت دانشگاه آزاد، به عناصر هادي فشار رسانه‌اي براي تغيير مديريت دانشگاه آزاد تبديل شده بودند و با انتشار مصاحبه‌هاي مکرر از فرهاد دانشجو و برخي اعضاي شوراي عالي انقلاب
0
0
ناشناس
-
۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۷
فرهنگي، نقش بسزايي از بعد رسانه‌اي در طرح او به عنوان گزينه رياست دانشگاه آزاد داشتند، امروز همزمان با نزديک شدن خداحافظي فرهاد دانشجو در تلاش براي ايجاد فضاي جديد کسب و کار هستند و فرهاد دانشجو که اين مسئله را درک کرده است، طي هفته‌هاي اخير جلسات مکرري را با مسئولان سايت‌هاي تسنيم، فارس و مهر براي جلب حمايت آنان از تداوم رياستش تدارک ديده است؛ ضمن آنکه امتيازات فراواني را براي آنان قائل شده و از محل بودجه شهريه دانشجويان، قراردادهاي چند صد ميليوني پژوهشي با اين رسانه‌ها منعقد کرده است.
0
0
ناشناس
-
۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۸
توجه و سرمايه‌گذاري حاميان رسانه‌اي دانشگاه آزاد بر روي مدير سايت تهران سما و مجموعه مرتبط آن در شهرداري تهران در حدي است که حتي برگزاري مراسم افطاري فرهيختگان و آنا و تشکل‌هاي دانشگاه آزاد که در محل هتل انقلاب تهران با هزينه هنگفت برگزار شد را به صورت پيمانکاري و با بودجه‌اي بيش از يکصد ميليون تومان به محسن محمدي، برادر مهدي محمدي واگذار کرده بودند.
اکنون همزمان با خروج فرهاد دانشجو از رأس دانشگاه آزاد، مجتبي اکبري، عابدي خرسند و همدانچي نيز در صدد هستند از تشکل‌ها و سايت راه دانشجو و فرهيختگان و آنا به سايت‌هاي زنجيره اي قاليباف کوچ کنند.
0
0
ناشناس
-
۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۰
بله آقاي مجتبي اکبري مديرکل تشکلها بود. با توجه به اينکه اتحاديه سوم مخالف برخي از سياست هاي مديران فعلي دانشگاه بود ديروز با زور و بصورت غير قانوني دبيرکل آن اتحاديه را عزل و شخصي فارغ التحصيل را در دبيرکلي قرار داد.
0
0
ناشناس
-
۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۰
بزودي زود دکتر دانشجو، اکبري مديرکل و بهشتي معاون اکبري بايستي از اين دانشگاه بروند و آن موقع است که تشکلها بيانيه ميدن و مينويسن که تشکلها را خدا آزاد کرد
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار