کد خبر:۲۶۳۶۰۵

تغییر لوگو به ایستگاه گوگل رسید+ تصویر

این روزها تغییر لوگو‌ی شرکت‌ها یکی پس از دیگری در حال انجام است و پس از موتورولا، یاهو و بینگ حالا نوبت به شرکت گوگل رسیده است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری د انشجو»، این روزها تغییر لوگو‌ی شرکت ها یکی پس از دیگری در حال انجام است و پس از موتورولا، یاهو و بینگ حالا نوبت به شرکت گوگل رسیده است.

 

هرچند که تغییر لوگوی گوگل خیلی محسوس به نظر نمی‌رسد اما با زبان طراحی جدیدی که اخیرا بر بعضی سرویس‌ها و آپ‌های اندروید و iOS این شرکت اعمال شده هماهنگی خوبی دارد و تنها تغییر این لوگو فلت شدن آن می‌باشد و تغییری در رنگ و ساختار و فونت آن دیده نشده است.

 

نکته قابل توجه در تغییرات این روزهای لوگوها روند ساده سازی آنهاست که مایکروسافت با ویندوزفون 7 و ویندوز 8 و محیط مترو آغاز کرد و کم‌کم به شرکت‌های بیشتری سرایت کرده و بعد از طراحی مینیمال iOS 7 حالا لوگوی گوگل هم مسطح می‌شود.

 

همچنین گوگل نوار مرور را نیز در جستجوگرش تغییر داده و آیکن لانچر سرویس‌های گوگل را اضافه کرده است.

 

تغییر لوگوی گوگل فعلا تنها در صفحه‌ی اصلی آن قابل مشاهده است و به گفته این شرکت قرار است در سرویس‌های دیگر نیز اجرایی شود.

 

لوگوی گوگل پس از اندکی تغییر:

گوگل

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار