کد خبر:۲۶۴۰۶۸
تودیع و معارفه رئیس علوم پزشکی تهران-2؛

لاریجانی: علم پزشکی مدیون دانشگاه علوم پزشکی کشور است

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: علم پزشکی امروز کشور مدیون دانش و موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» باقر لاریجانی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران که صبح امروز در ستاد این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه از بهترین استادان در دانشگاه علوم پزشکی تهران استفاده می شود گفت: بیش از 75 درصد از  رتبه های برتر کنکور در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول تحصیل می شوند.


وی با اشاره به اینکه تندبادهای این دانشگاه ها را همانند دیگر دانشگاه ها تهدید کرد اظهار داشت: باید جایگاه دانشگاه را حفظ کنیم و آن را با سند توسعه کشور و سند جامعه علمی کشور با شناخت ضعف هایش برای ارتقای علمی حفظ کنیم.
 

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: علم پزشکی امروز کشور مدیون موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی تهران است که باید خدا را در این باره شکر کرد و خدمات لازم را به مردم ارائه داد.
 

لاریجانی ضمن تشکر از وزیر بهداشت گفت: به منش آقای منصوری غبطه می خورم و از حضور شش ماهه ایشان به دلیل تأثیرات مثبتی که داشته است تشکر می کنم.
 

وی با بیان اینکه جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با 70 درصد موقعیت این دانشگاه آشنایی دارد گفت: از آقای جعفریان نیز تشکر می کنم که ایشان علی رغم علاقه مندی های که به حوزه پژوهشی خود دارد اما مسئولیت اجرایی این دانشگاه را نیز بر عهده گرفت، جای بسی خوشحالی است که این دانشگاه در قالب نقشه علمی نقشه جامعه علمی کاملا ریل گذاری شده است و امیدواریم با جدیت این مسیر دنبال شود.
 

در این مراسم از زحمات محمدرضا منصوری تقدیر و علی جعفریان به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار