گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - محمد معین بهجت؛ چهارشنبه شب 27 شهریور ماه در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد فرهاد دانشجو در حالی عزل شد که موضوع برکناری او در دستور جلسه قید نشده بود؛ او بعد از دو سال مدیریت بر دانشگاه آزاد بلافاصله در اولین جلسه هیئت امنا بعد از استقرار دولت جدید، برکنار شد تا بعد از مدیریت 25 ساله جاسبی مدیریت دو ساله فرهاد دانشجو هم پایان پذیرد.
عزل فرهاد دانشجو در یک جلسه چند ساعته انجام گرفت و حتی جانشینش هم در همان جلسه مشخص شد؛ این در حالی است که برای برکناری جاسبی، رئیس پیشین دانشگاه آزاد زمان زیادی صرف گردید و حتی کار به مجلس شوای اسلامی، اصلاح اساسنامه و سایر موارد هم کشید تا بعد از شش سال تلاش، جاسبی با کلی حاشیه و شاکی حقیقی و حقوقی بعد از 25 سال مدیریت بر دانشگاه آزاد برکنار شود.
هیئت امنای دانشگاه آزاد در حالی تصمیم به عزل دانشجو در وسط راه گرفت که این مدیر دو ساله برنامه های اجرا نشده بسیاری برای ادامه مسیر در دستور کار داشت؛ برخلاف آنچه که رسانه های اصلاح طلب آن را عدم شفافیت برنامه های مدیریتی و مالی می خواندند، دانشجو بنا به دلایل سیاسی برکنار شد.
این برکناری در حالی اتفاق افتاد که در اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد بعد از استقرار دولت یازدهم، ترکیب هیئت امنا با تغییراتی مواجه شد؛ این تغییرات این الزام را می آورد که هیئت امنا با تامل بیشتری به مسائل دانشگاه آزاد بپردازد، اما این هیئت در اقدامی شتاب زده و بدون آن که در دستور کار جلسه قرار گیرد، به عزل فرهاد دانشجو اقدام کرد؛ این عملکرد هیئت امنای دانشگاه آزاد به ریاست اکبر هاشمی رفسنجانی شائبه سیاست زده بودن این تصمیم را تقویت می کند.
پرکره، مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد در رابطه به سیاست زده شدن و سیاست بازی های دوران جاسبی گفته است که آنها باید از شما و از همه دانشجویان دانشگاه آزاد عذرخواهی کنند که چرا پول شما و شهریه شما خرج ستادهای انتخاباتی برخی آقایان شد، باید عذر خواهی کنند که چرا در خانه های چند صد متری باشند و شما برای شهریه خود مشکل داشته باشید.
این صحبت های پرکره از جانب هیچ یک از مسئولان گذشته دانشگاه آزاد تکذیب نشد که این امر این شائبه را بوجود می آورد که سیاست بازی ها در دانشگاه آزاد در دوران پیش از ریاست دانشجو مدت بسیار زیادی ادامه داشته و با حضور فرهاد دانشجو در دانشگاه آزاد علی الظاهر این ماجراها خاتمه یافته است، اما نوع برکناری او در یک جلسه فوری این ذهنیت را شکل می دهد که قرار است دانشگاه آزاد به دوران گذشته خود بازگردد.
این در حالی است که دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد با آغاز دوباره سیاست بازی ها در دانشگاه آزاد مخالفند و پیش از برکناری فرهاد دانشجو در نامه ها و بیانیه های خویش به این موضوع اشاره کرده اند.
در همین رابطه 700 نفر از فعالان دانشجویی دانشگاه آزاد در نامه ای به هاشمی رفسنجانی خواستار عدم عزل او شدند و صریحاً از تغییر در روش مدیریت 30 ساله این دانشگاه گفته و خواستار ادامه مدیریت فرهاد دانشجو شده اند.
همچنین جمعی از فعالان دانشگاه آزاد پرند در بیانیه ای علاوه بر رضایت از مدیریت اخلاقی و اصولی فرهاد دانشجو، از مدیریت گذشته گلایه کرده و خواستار آن شدند که هیئت امنا وی را حفظ کند.
خدا شر افرادي که فقط در فکر منافع خود هستند وبه کشور ضربه ميزنند را از سر اين ملت وخصوصا دانشگاه آزاد واکند.
الهي آمين.
تمام مسير رفته داريم برميگرديم زمان خاتمي من سني نداشتم ولي يادمه چقدر گند و کثافت بالا آمد حالا دوباره روز از نو روزي از نو!!!