کد خبر:۲۶۴۵۰۷
مقام‌های بهداشت عمومی هلند اعلام کردند؛

شکر خطرناک‌ترین ماده اعتیادآور!

مقام‌های بهداشت عمومی هلند با اعطای لقب ترسناک خطرناک‌ترین اعتیادآور زمانه به شکر خواستار وضع مقرراتی بر فروش و مصرف این ماده غذایی شدند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پال ون در ولپن سرپرست سازمان خدمات بهداشت عمومی شهر آمستردام خواستار اعمال مالیات و همچنین اخطارهایی مثل برچسب سیگار‌ها بر نوشیدنی‌های شکردار است.


دکتر ریچارد جانسون استاد پزشکی در دانشگاه کلورادو آمریکا که در مورد تاثیر شکر بر بدن انسان تحقیق کرده است گفت: شکر یک سم نیست، به آن معنی سمی نیست، مشکل زیاده روی در مصرف شکر است، مشکل این است که بیشتر مردم بیش از آنکه باید شکر مصرف می‌کنند و همین جاست که اصل مشکل نهفته است.
مایکل بلومبرگ شهردار نیویورک سعی کرده است نوشابه‌های فوق العاده بزرگ را در این شهر ممنوع کند اما تلاش‌های او با شکست مواجه شده است.


دکتر جانسون در مورد احتمال موفقیت این طرح در آمستردام می‌گوید: فکر می‌کنم بله، اوایل قرن نوزدهم در انگلستان بر شکر مالیات بسته می‌شد و خیلی هم بر میزان مصرف آن موثر بود.


وی افزود: در طول قرن به تدریج مالیات شکر کاهش داده شد و بالاخره روز 23 آوریل 1874 ویلیام گلدستون نخست وزیر وقت، مالیات شکر را کاملا لغو کرد و بعد از آن مصرف شکر به شدت افزایش یافت یعنی 5 برابر شد که تا حدودی به خاطر لغو مالیات بود. بنابراین من فکر می‌کنم بستن مالیات می‌تواند آثار مفیدی بر میزان مصرف شکر داشته باشد.
در یک دهه اخیر تلاش‌هایی به خصوص در مدارس صورت گرفته است تا از مصرف خوراکی‌های شکردار در میان دانش آموزان کاسته شود.


دکتر جانسون می‌گوید: آموزش نقش اساسی دارد. من فکر می‌کنم نوشابه‌ها و امثال آن باید برچسب‌هایی بخورند که شواهد کاملا قانع کننده موجود دایر بر تشدید خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط در اثر مصرف این‌ها را منعکس کند.


وی اضافه کرد: فکر می‌کنم مشکل اصلی مربوط به مصرف شکر به مصرف نوشیدنی‌های شکردار مربوط می‌شود، چون در یک نوبت و با سرعت زیاد مقدار خیلی زیادی شکر وارد بدن می‌شود. بنابراین دراین زمینه آموزش خوب است، برچسب زدن بر نوشابه‌ها و بستن مالیات بر شکر نیز مفید است.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار