پزشکان توصیه می کنند به جای مصرف "غذاهای برنجی" بیشتر غذاهایتان را با نان مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، بدون شک پختن برنجی با کیفیت خوب هنر کدبانو است اما بهتر است از این به بعد کدبانوهای ایرانی هنر آشپزی شان را در جای دیگری خرج کنند!
براساس پژوهش های دانشمندان اسپانیایی مصرف مداوم مرغ احتمال ابتلا به "افسردگی" را افزایش می دهد.
بررسی ها نشان می دهند افرادی که در طول هفته بیش از 3 بار برنج مصرف می کنند علاوه بر افسردگی در معرض خطر ابتلا به "استرس و اضطراب" نیز قرار دارند.
گفتنی است پزشکان توصیه می کنند به جای مصرف "غذاهای برنجی" بیشتر غذاهایتان را با نان مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید.
نتایج مطالعات نشان می دهند در روند تولید برنج، برنج سفید به مراتب پر خاصیت تر از برنج قهوه ای است زیرا برنج قهوه ای در طول روند آماده سازی بسیاری از ویتامین ها و املاح ضروری اش از دست می رود.
یکی از نکات برای تشخیص برنج مرغوب از نامرغوب همین است که مقداری از این برنج را در مشتتان بگیرید و به آن بدمید بوی مطبوع آن نشانه "مرغوبیت" آن است.