کد خبر:۲۶۸۳۱۵
معاون غذا و دارو علوم پزشکی مشهد:

70 درصد سرطان‌ها عامل غذایی دارند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش غذا در سلامتی انسان گفت: 70 درصد سرطان‌ها منشأ غذایی دارند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد رضا صابری روز گذشته در نشست خبری روز جهانی غذا که با حضور اصحاب رسانه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، شیوع چشمگیر برخی از سرطان ها را ناشی از سبک زندگی مردم عنوان کرد و گفت: توصیه ما این است که حدالمقدور مردم به سمت استفاده از مواد غذایی طبیعی حرکت کنند.


وی با برشمردن نقش تغذیه در ایجاد تن سالم و در نهایت ایجاد جامعه ای سالم گفت: در جامعه صنعتی  شهرنشین امروزی که حتی روستاییان نیز از محصولات صنعتی استفاده می‌کنند، نظارت بر فرایندهای تولید و عرضه محصولات غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: وقتی با چنین رویکردی روبرو هستیم، باید در کلیه امورآن از تهیه، بسته بندی و توزیع نظارت کنیم.


صابری نظارت را یک امر بدیهی و لازم و در عین حال مداوم برشمرد و افزود: نظارت بر محصولات غذایی در دو سطح تولید و عرضه در حال انجام است که نظارت بر تولید آن بر عهده معاونت غذا و دارو و سطح عرضه آن بر عهده معاونت بهداشت است.


وی با اشاره به آمارهای حوزه نظارت در سال گذشته بیان کرد: سال گذشته 1150 واحد تحت نظارت قرار گرفتند که با میانگین بیش از سه بازدید، 3800 مورد بازرسی به انجام رسید.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی با تأکید بر لزوم همکاری مردم در حوزه نظارت افزود: شکایات مردمی و نظارت بازرسان مورد پیگیری قرار گرفته و به آنها به صورت اخطار کتبی، تذکر شفاهی، شکایت و معرفی به مراجع قضایی و حتی معدوم شدن محصولات پاسخ داده می‌شود.


صابری افزود: نظارت علاوه بر بخش تولید بر بخش صادرات هم صورت می گیرد و تمامی محصولات ساخت داخل و واردات با مجوز معاونت همراه خواهد بود.


وی گفت: با وجود اینکه سرمایه دار سرمایه اش را در این راه هزینه می‌کند و استان نیز با دارا بودن ظرفیت ورود بیش از 20 میلیون زائر نیاز شدیدی به تأمین مواد غذایی دارد، اما معاونت غذا و دارو به هیچ وجه حاضر نیست سلامت مردم را با چیز دیگری معاوضه کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار