کد خبر:۲۶۴۷۲۳
یادداشت//
اعتدال محکوم به موفقیت
دولت روحانی در نخستین ماه های خود در شرایطی قرار دارد که محکوم به موفقیت است.

باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»-سعیده کدخدایی؛ دولت روحانی در 24 خرداد، پس از کسب حدود 51 درصد از آراء، پیروز میدان شد. امروز پس از گذشت چند ماه دولت اعتدال مستقر شده است. در این بین 49 درصد از مردم که در هر انتخابات نظر منسجم و تأثیرگذاری دارند، به وی رأی ندادهاند. لذا بر دولت است که در اتخاذ مواضع و راهبردها، رضایت این طیف را مد نظر داشته باشد.
این طیف، وعدههایی را که رقبای روحانی دادهاند را از وی طلب میکنند. وعدههای رقیب روحانی، فهرست بلند بالایی از مطالبات است که بعید به نظر میرسد دولت آنها را کلاسه نکرده باشد. بخش عمدهای از وعدههایی که در دولتهای سازندگی، اصلاحات و عدالت عملی نشده؛ روی میز روحانی قرار دارد. اینک که وی در کسوت رئیس قوه مجریه در نخستین ماههای دولت خود قرار دارد، با شرایطی مواجه است که محکوم به موفقیت است.
در بعد خارجی و منطقهای، جنگ سوریه با تلاشهای محور مقاومت، شاهد پیروزیهایی بوده است. چرا که وضعیت سوریه ثبات بیشتری پیدا کرده و تهدیدهای پوشالی آمریکا در اثر دیپلماسی فعال و حمایتهای اصولی جمهوری اسلامی ایران منجر به شکست شده است و این دستاورد بزرگی برای کشور میباشد.
درپرونده هستهای که در دوره اصلاحات موضع منفعلانه داشتیم، در دولتهای بعد، شاهد پیشرفتهای روز افزون بودهایم. لذا تغییر تیم هستهای و تفویض مأموریت به دستگاه دیپلماسی کشور، فرصتی را در اختیار دولت اعتدال قرار داده است. لذا موضع برتر ما در پرونده هستهای کشورمان میتواند در نشست نیویورک، موثر باشد و غربیها باید دست بالای ایران را در مسائل خاورمیانه بپذیرند تا بتوانند به حل مشکل این منطقه امیدوار باشند.
همچنین شرایط منطقه و خیزش بیداری اسلامی، منجر به نابودی اکثر دیکتاتورهای منطقه شده و اقتدار گفتمان مسلط انقلاب اسلامی و شیوه حکومت مبتنی بر ولایت فقیه، فرصتی را برای امت اسلامی و محرومین فراهم آورده تا شعارهای انقلاب اسلامی، سر دست بچرخد. لذا دولتمردان اعتدال با اتکاء به این پارادایم، موضع برحق و اصولی انقلاب را با تعامل و تدبیر پیگیری مینمایند.
در ابعاد داخلی، حمایتهای استراتژیک رهبر معظم انقلاب از دولت اعتدال، همانطور که در جلسه تنفیذ فرمودند: «جناب آقای روحانی یک فرد آزموده شدهای در نظام جمهوری اسلامی هستند... منتخب شایستهای که آزمون سه دهه را در کارنامه خود نگاشته...» باعث شد تا با این پشتوانه و حمایت رهبر انقلاب، شرایط جامعه به نحو مطلوبی برای دولت محیا شود.
دولت یازدهم در شرایطی روی کار آمده که هیچگونه فتنه، تحریک گروهها، حاشیهسازی و بلوای سیاسی در کشور وجود ندارد و شرایط کشور بمثابه جزیره ثباتی است که دولت تدبیر میتواند به آرامش، اهداف خود را عملی نماید.
درهمین راستا، بیشترین همدلی و همکاری بین سران قوا در دولت اعتدال وجود دارد. بطوریکه در انتخاب وزراء بالاترین اجماع بین مسئولین ایجاد شد و معدل رأی نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی دولت، در مقایسه با دولتهای قبلی، از رتبه بالایی برخوردار است و این پشتوانه عظیم خانه ملت میتواند تسهیل کننده تدابیر و اقدامات دولت اعتدال باشد.
دکتر روحانی در شرایطی دولت را تحویل گرفته، که چند دوره سفرهای استانی توسط دولتهای قبلی انجام شده و ارتباط نزدیک با مردم، شناسایی و ریشهیابی مشکلات و کمبودهای کشور روی میزش قرار دارد. حتی نهادینه شدن مصرف سوخت در کشور، سروسامان دادن یارانهها و تولید انبوه مسکن مهر، بخش قابل توجهی از اقدامات مبنایی دولت گذشته است که زیربنای اقدامات دولت فعلی خواهد بود.
در نتیجه میتوان گفت دولت اعتدال محکوم به موفقیت است و برای رسیدن به پیروزی باید از تمامی پتانسیلهایی که در اختیارش است، سود بجوید. همانطور که مقام معظم رهبری اولویت کاری دولت را حوزه علم و اقتصاد دانستند؛ و فرمودند، کلید حل مشکلات کشور بهرهبرداری از امکانات داخلی و ظرفیت درونزای کشور است؛ استفاده از کارشناسان و نخبهگان، سوای از اینکه همسو یا غیرهمسو باشند؛ میتوانند با شناسایی مشکلات بر زمین مانده، منشأ رشد و توسعه کشور شوند.
انتشار این یادداشت از سوی «خبرگزاری دانشجو» به منزله تایید محتوای آن نمیباشد و آماده انعکاس تمامی نظرات هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
عجب واژه دل ربايي. ! ! !
اگر قرار باشد اين مو فقيت با سازش با غرب و آمريکا باشد من خوش دارم انسان نا موفقي باشم
اگر روحاني ميخواهد با مزاکره با دشمن قسم خورده تحريم هاي عليه ايران را کم کند،من به اين کمبودها و گراني ها عشق ميورزم . . . اما حاضر نيستم سنگر دشمني با دشمن خدارا به خاطر نان و شکم خالي کنم که اين عجب تجارت پستي خواهد بود
الگوي ما رسول خدا در شعب ابي طالب است که همسر،عمو و حامي ايشان بر اثر تحريم به شهادت رسيدند اما حاضر به سازش با دشمن خدا و کوتاه آمدن از دين خود نشد.
من هرگز نمگويي که آقاي روحاني انساني سازش گر است اما زنگ خطر سازش در گوشم صدا ميکند .
اميد وارم در پايان اين 4 سال رهبري از عمل کرد ايشان رضايت تام داشته باشد.