میلاد شرفی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری برخی حامیان جریان اعتدال مواضعی از جنس محکوم کردن شعارهای انقلاب، حمله به سیاست خارجی دولت و تشبیه آن به طالبانیسم، زیر سوال بردن نقاط قوت دولت و تبدیلشان به نقاط ضعف را دنبال می کردند؛ با این حال اکنون که این گفتمان به قدرت رسیده است این نگرانی وجود دارد که اعتدال به جای شایسته سالاری به سمت افراط گرایی پیش برود.
وی افزود: با توجه به پیروزی این گفتمان باید منتظر ماند و دید که اعضای کابینه این دولت را چه کسانی برعهده خواهند گرفت و آیا واقعا اعتدالی بوجود می آید؟
دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان گفت: در هر حال اعتدال امروز نیاز اساسی جامعه ماست که این اعتدال با لگد مال کردن خدمات دولت های گذشته بویژه دولت نهم و دهم محقق نمی شود.
شرفی ادامه داد: طبق فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب دولت یازدهم نقاط قوت دولت نهم و دهم را باید داشته باشد و نقاط ضعف آن را برطرف کند، نه اینکه با زیر سوال بردن نقاط قوت دولت به دنبال توجیه کردن سختی های پیش روی دولت جدید باشیم.
وی افزود: توجه به حجم بالای فعالیت های عمرانی بی سابقه در دولت های نهم و دهم، خدمت رسانی به اقشارضعیف جامعه و خود را حامی این قشر قرار دادن، توجه به روستاییان و تلاش برای آبادانی روستاها باعث شده که سطح انتظارات مردم از دولت اعتدال بالا برود و با این حال دولت یازدهم باید بداند که انکار این حقایق اعتدال نیست، بلکه نوعی افراطی گری است.
دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان گفت: شایسته سالاری در لوای کتمان خدمات انجام شده در دولت نهم و دهم که از منظر رهبر انقلاب از تمامی خدمات ارائه شده طی استقرار نظام در دولت های مختلف بیشتر بوده است نه تنها بدست نمی آید، بلکه آغازی برای حرکت در مسیر افراطی گرایی می باشد.
شرفی بیان داشت: رئیس جمهور منتخب با توجه به تحریم های کنونی و خطوط قرمز رهبر انقلاب در مذاکره با آمریکا باید بداند که راه برون رفت از فشار تحریم ها انتخاب مدیران با تفکر تکنوکراتی نیست.