کد خبر:۲۶۶۵۱۹
بقایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آمریکا در بن‌بستی قرار گرفته که نه راه پیش دارد نه راه پس / نرمش قهرمانانه به معنی دور نشدن از هدف است

دبیر فرهنگی سابق جامعه اسلامی دانشگاه شهید رجایی گفت: نرمش قهرمانانه به این معناست که از هدف دور نشویم و با خفظ آرمان ها حرکت کنیم.
امیرعلی بقایی، دبیر فرهنگی سابق جامعه اسلامی دانشگاه شهید رجایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره برقراری ارتباط ایران با آمریکا گفت: باید مذاکره با آمریکا با حفظ آرمان‌ها باشد؛ در واقع موضوع نرمش قهرمانانه که توسط رهبری بیان شده است به این معناست که از هدف دور نشویم.
 
وی در ادامه افزود: با توجه به سخنرانی شب گذشته وزیر امور خارجه مبنی بر اینکه قصد دور شدن از آرمان‌ها را نداریم و می‌خواهیم طرف مقابل را متقاعد کنیم که معادلات قابل قبول در دنیا معادله برد-برد است، گفت: معادله برد-باخت در دنیا وجود ندارد و اگر آمریکا می‌خواهد که کشور امنی داشته باشد باید در جهت امنیت افغانستان نیز تلاش کند؛ زیرا ناامنی افغانستان، این کشور را نیز ناامن می‌کند.
 
دبیر فرهنگی سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی ادامه داد: اگر آمریکا می‌خواهد که کشور خوبی داشته باشد باید زمینه رشد ایران را نیز فراهم کند؛ زیرا ایران در منطقه وزنه‌ای محسوب می‌شود و باید برای ثبات عراق و سایر کشورها قدرت داشته باشد.
 
بقایی با بیان اینکه آمریکا در بن‌بستی قرار گرفته که نه راه پیش دارد و نه راه پس ابراز داشت: آمریکا در مورد سوریه از یک سو می‌خواست که به این کشور حمله کند؛ زیرا بیداری اسلامی در حال گسترش بود و می‌دانست که اگر از آن جلوگیری نکند افزایش بیشتری خواهد یافت، از سوی دیگر به واسطه مشکلات داخلی، می‌دانست امکان حمله به کشورهای دیگر را ندارد و در صورت حمله شکست خواهد خورد، اکنون نیز آمریکا در برزخ مانده و در موضوع هسته‌ای ایران به دنبال تلف کردن وقت است تا شاید شرایط در آینده بهتر شود.
 
وی گفت: آمریکا اکنون به دنبال این است که به عنوان مثال حسنی مبارک مجدداً به قدرت بازگردد، سقوط کند و شرایط به گونه‌ای شود تا به ایران حمله کند و برنامه هسته‌ای ایران را معطل نماید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار