به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، «من از آقای هاشمی میخواهم مثل سال ۶۸ که من را به خاطر ماجرای پادگان کرج به سازمان نیروهای مسلح معرفی کردند خود ایشان مهدی هاشمی را به قوه قضاییه بدهند تا به موضوعات رسیدگی شود.» عبارت فوق بخشی از نطق میان دستور اسماعیل (محمد) کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است که در مجلس بیان شد. اشاره این سردار دفاع مقدس و فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله (ص) به یکی از خاطرات سال 68 آقای هاشمی رفسنجانی است که از وساطت خود برای آزادی کوثری از بازداشت خبر داده و آورده بود: «آورده است» با وساطت من در این سال محمد اسماعیل کوثری که در حبس به سر میبرد، آزاد شد و من عامل آزادی وی بودم.
خاطرهای که نه تنها تکذیب شد بلکه کوثری درباره آن گفته بود:» هاشمی رفسنجانی نه تنها موجب آزادی من از بازداشتگاه نشد بلکه عامل اصلی بازداشت من در آن مقطع نیز بوده است.
کوثری در نطق میان دستور خود پیش از اشاره به ماجرای سال 68 و درخواست از هاشمی از قوه قضائیه خواست تا اصول قانونی را در مورد مهدی هاشمی اجرا کند.
مهدی هاشمی از متهمان فتنه 88 مهر ماه سال گذشته پس از سفر طولانی خود به انگلیس به ایران بازگشت و تحقیقات از او آغاز شد. پرونده مهدی هاشمی بعد از یک رفت و برگشت به دادگاه، دوباره در دست تحقیقات برای رفع نواقص قرار گرفت. اکنون با گذشت یکسال هنوز پرونده اتهامات فرزند آقای هاشمی به نتیجه نرسیده است.
کوثری با اشاره به پرونده مهدی هاشمی خطاب به پدرش گفت: من از آقای هاشمی میخواهم مثل سال 68 که من را به خاطر ماجرای پادگان کرج به سازمان نیروهای مسلح معرفی کردند خود ایشان مهدی هاشمی را به قوه قضاییه بدهند تا به موضوعات رسیدگی شود.
بخش دیگری از نطق میان دستور این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به سفر اخیر رییس جمهور به نیویورک اشاره داشت.
نماینده مردم تهران با تقدیر از مواضع روحانی که در سخنرانیهای او در نیویورک صورت گرفت گفت: در این مساله لازم است که رفتارها به گونهای نباشد که آمریکاییها احساس کنند که ما به آنها نیاز داریم و باید از کارهای نابهجا جلوگیری شود.
کوثری تعدادی از جنایتهای آمریکا علیه ملت ایران را برشمرد و افزود: 28 مرداد، تاسیس ساواک، تحمیل کاپیتولاسیون، حمایت از ضدانقلاب، حمله به طبس و کودتای نوژه چند نمونه از دشمنی آمریکاست.
وی اضافه کرد: قبل از انقلاب 50 تا 80 هزار مستشار آمریکایی در ایران کار کرده و حکومت شاه را اداره میکردند اما امام (ره) قطع روابط با آمریکا را به فال نیک گرفت.
کوثری با بیان اینکه بعد از آن آمریکا از صدام حسین حمایت کرد اما ملت با رهبری امام (ره) با حضور در دفاع مقدس اجازه نداد که استکبار جهانی به هدف خود برسد و حتی یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن بماند، ادامه داد: پس از این اتفاقات آمریکاییها تلاش کردند از دستیابی ایران به انرژی هستهای جلوگیری کنند و حتی پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل بردند و کشور را تحریم کردند.
این نماینده مجلس افزود: اما به لطف خدا امروز ما 18 هزار سانتریفیوژ داریم و اورانیوم با غنای بین 3. 5 تا 20 درصد تولید میکنیم و تمام کشورهایی که برای انرژی هستهای با ما قرارداد داشتند علیرغم قراردادشان به تعهداتشان عمل نکردند و دادگاههای بینالمللی هم که در اختیار ابرقدرتها بودند به این مساله رسیدگی نکرد ولی ما خود چرخه سوخت را تامین کردیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: آمریکا چه کرده است که بعضی از ارتباط بین آمریکا و ایران ذوق زده میشوند؟ آمریکا در حال حاضر در منطقه در اوج ضعف و ناتوانی است و موقعیت خود را از دست داده است.
کوثری اظهار داشت: چرا عدهای میگویند که تماس تلفنی اوباما و حسن روحانی و مذاکره ظریف با کری عنایت خدا بوده است؟ بعضیها که خود را پدرخوانده دولت میدانند باید ببینند که ملت تصدیق میکند که تصمیم شورا در رد صلاحیت عدهای درست بوده است.
وی همچنین مساله نظرسنجی درباره رابطه با آمریکا را مدنظر قرار داد و گفت: آنها که به دنبال نظرسنجی هستند بدانند که آن 36 میلیون نفری که پای صندوقهای رای آمدند به ایستادگی به آرمانهای انقلاب رای دادهاند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: امام فرمودند باید به آن آخوند مزدور آمریکایی که شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر شوروی را تخطئه میکند گفت که آیا نباید به رسول خدا تاسی کرد؟ آیا تاسی به رسول خدا خلاف است؟
وی مسائل اقتصادی کشور را یادآور شد و خاطرنشان کرد: مساله اقتصاد در کشور فقط مساله تحریمها نیست و بخشی از مشکلات ما به کارهای مسوولان برمیگردد که در همین راستا باید از دولتهای دهم و یازدهم سوال کرد که در مورد اقتصاد مقاومتی چه کردهاند که حالا صحبت از تاثیر تحریمها میکنند.
منبع: رجانیوز