برگ ریحان گیاه معطری که دم کرده آن را برای درمان دردهای شدید می توانید میل کنید.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، ریحان گیاه خوش طعم و بسیار معطری که یکی از معطر کننده های غذا نیز است؛ خوردن برگ ریحان با غذا به هضم آن کمک می کند و در ازدیاد شیر مادران تاثیر مطلوبی دارد.
خوردن ریحان تقویت کننده دستگاه های هاضمه و موثر در زخم های دهان است.
دم کرده برگ ریحان تب بُر، مُسکن، درمان کننده سرگیجه، سردردهای میگرنی، عصبی و ضد تشنج، درد شدید و مدر و از بین برنده نفخ و گاز معده است.
می توانید برگ ریحان را برای درمان محل نیش حشرات استفاده کنید، برای این کار کافیست محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ بدهید و خارش و درد را از بین ببرید.
برای درمان اسهال نیز می توانید تخم ریحان کوبیده شده با صمغ عربی مخلوط و میل کنید؛ تخم ریحان در رفع دل درد نیز مفید است.
برای فراری دادن حشرات و مگس از منزلتان نیز بهتر است گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید و مانع ورود آنها شوید!
امیرالمومنین(ع) فرمودند:«پیامبر خدا (ص) به گیاه ریحان کوهی نگاه کرد و فرمودند:«گویا محل رویش این گیاه را در بهشت می بینم.(1)»