کد خبر:۲۶۷۲۵۹
تبیین سبک زندگی اسلامی - ایرانی در فضای مجازی؛

نتیجه اطلاع مسئولان از خطرات سایت‌های همسریابی چه بود؟!

سایت‌های همسریابی که از مدت‌ها پیش حاشیه‌های زیادی را در پی داشته است همچنان با وجود اطلاع مسئولان از خطرات این عمل غیر قانونی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، نزدیک یکسال پیش، زمانی که صحبت از سایت‌های همسریابی مطرح شد، کسی از فعالیت این سایت‌ها خبری نداشت اما به مرور و زمانی که رسانه‌ها به تهیه گزارش، خبر و یادداشت پرداختند تا اندازه‌ای مسئولان در جریان فعالیت این سایت‌ها قرار گرفتند. آنچه که امروز مطرح می‌شود این است که نتیجه مطلع شدن مسئولان از این موضوع چه شد؟ آن‌ها تاکنون چه اقداماتی برای ساماندهی یا مقابله با این سایت‌ها انجام دادند؟

 

سایت‌های همسریابی روزانه بسیاری از جوانان را به امید آنکه آینده‌ای درخشان به آن‌ها هدیه دهند، همراه خود می‌کنند در حالی که بسیاری از این امید‌ها سراب است. این سایت‌ها مدت‌هاست به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند، در حالی که مسئولان و متولیان امر نسبت به آن بی‌توجه هستند.

 

سایت‌های همسریابی و ده‌ها سایت که با این موضوع در فضای مجازی فعالیت می‌کنند، غیر قانونی است و همه فعالیت‌هایشان بدون حضور کار‌شناسان و متخصصان انجام می‌شود.

 

این سایت‌ها، روزانه اسم‌های متعددی از دختران و پسران را بر روی خروجی سایت نوشته و وانمود می‌کنند که توانسته‌اند صد‌ها جوان را به هم برسانند و زمینه ازدواج را برایشان فراهم کنند. در حالی که کسی پی به صحت و سقم ابن اسامی نبرده است و مشخص نیست که این ازدواج‌هایی که از آن نام برده شده اتفاق افتاده است یا خیر؟

 

تشکیل کمیته اضطراری برای مقابله با سایت‌های همسریابی

مسئولان امر بار‌ها در مصاحبه‌ها عنوان کرده‌اند که این سایت‌ها غیرقانونی است. با این تفاسیر، این پرسش مطرح می‌شود که اگر غیرقانونی است پس چرا با این سایت‌ها مقابله نمی‌شود؟ این بی‌توجهی‌ها برای جوانان گران تمام خواهد شد. این بی‌توجهی‌ها تاوان سنگینی خواهد داشت و حتی ممکن است بسیاری از سودجویان و سوءاستفاده‌گران در این سایت‌ها در کمین جوانان باشند و آن‌ها را اغفال کنند.

 

به نظر می‌رسد تشکیل یک مرکزی در وزارت ورزش و جوانان یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مقابله با سایت‌های ازدواج، همسریابی، ازدواج مناسب، همسرگزینی و هزاران نام جعلی دیگر، امری ضروری است.

در حقیقت مکان تشکیل مرکز فرقی نمی‌کند که در کدام وزارتخانه باشد، مهم آن است که هر چه زود‌تر شاهد تشکیل چنین بخشی باشیم. بخشی که این امر را به صورت قانومند درآورد. بنابر این هرچه زود‌تر باید مسئولان و متولیان امر گردهم آیند تا بتوانند راه‌های مقابله با این سایت‌ها را بیندیشند.

 

منبع: ایکنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار