به گزارش گروه اشتغال «خبرگزای دانشجو» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: از کارجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهها که برای ایجاد کسب و کار در قالب تعاون اقدام میکنند، حمایت میکنیم.
احمد لطفینژاد اظهار کرد: هم اکنون فرصتهای شغلی در دستگاههای اجرایی دولتی بسیار کم است و بیشترین گرایش جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی به سمت استخدام و کار در دستگاههای دولتی است در حالی که اگر فارغ التحصیلان و جوانان جویای کار مهارتهای ویژهای داشته باشند میتوانند بنگاه تعاونی ایجاد کنند و به عنوان فعالان اقتصادی وارد بازار شوند.
لطفینژاد با تاکید بر خوداشتغالی دسته جمعی در قالب تعاونیها اظهار کرد: رویکرد و اولویت اصلی ما در تشکیل تعاونیها، فارغ التحصیلان دانشگاهی است و از کارجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی که مدیریت شرکتهای تعاونی را بر عهده میگیرند یا به عنوان عضو در تعاونی مشغول کار میشوند، حمایت میکنیم.
به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بانک توسعه تعاون به عنوان پشتوانه مالی و نقدینگی بخش تعاون میتواند در خدمت شرکتهای تعاونی قرار بگیرد و بر مبنای مزیتهای اقتصادی، بازار مصرف و توجیه فنی طرحهای تعاونی، تسهیلات لازم را تخصیص بدهد.
وی در عین حال از تشکیل شرکتهای تعاونی عمران شهری خبر داد و گفت: فرمانداریها میتوانند از طریق فراخوان برای تشکیل این نوع شرکتها اقدام کنند و هیج منعی برای عضویت وجود ندارد.
لطفینژاد افزود: اجرای طرحهای عمرانی در شهرستانها اشتغالزایی و ساماندهی وهدفمندی سرمایههای سرگردان را به دنبال دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران در در گفتوگو با ایسن اتعداد کل تعاونیهای به ثبت رسیده استان تهران را 16 هزار و 451 تعاونی ذکر کرد و گفت که 10 درصد کل تعاونیهای کشور را شامل میشوند.
وی افزود: هم اکنون 4712 تعاونی خدماتی، 4290 مسکن، 2190 تعاونی تامین نیاز مصرف کنندگان، 1639 تعاونی کشاورزی،1602 تعاونی صنعتی، 510 تعاونی عمرانی، 370 تعاونی چند منظوره، 332 تعاونی اعتبار، 319 تعاونی تامین نیاز تولیدکنندگان، 360 تعاونی معدنی، 167 تعاونی حمل و نقل، 114 تعاونی فرش دستباف و 41 تعاونی تامین نیاز صنوف خدماتی در استان تهران تشکیل شده است.
به گفته لطفینژاد بیشترین تعداد تعاونیهای استان تهران در گرایشهای خدمات، مسکن، صنعت، کشاورزی و تامین نیاز مصرف کنندگان به ثبت رسیده است.